Sarah Harding a aflat că are cancer la sân în vara anului trecut. În ciuda faptului că a urmat un tratament intens și a făcut o mastectomie, cancerul i s-a răspândit în corp. Medicii i-au dat vestea tristă în luna decembrie, anul trecut, că ar putea fi ultimul Crăciun din viața ei. Și asta după ce i-au apărut tumori și pe creier, și la plămâni și cancerul i s-a răspândit și la coloană, fiind în stare terminală.

Cu toate acestea, noul tratament pare să aibă rezultate bune, iar cele mai recente analize au arătat că i s-ar fi micșorat tumorile de pe creier și plămâni. Deși e o mică victorie în lupta cumplitei boli, Sarah nu-și face mari speranțe. Mai mult, ea s-a împăcat cu ideea că va muri și deja se gândește la propria înmormântare.

În cartea ei, „Hear Me Out”, a vorbit chiar și despre ce vrea să fie scris pe piatra ei funerară.

„În acest moment mă tot gândesc la înmormântări. S-ar putea să pară morbid, dar este greu să nu o faci în acest stadiu. (..)M-am gândit și la o inscripție pentru mormântul meu. Mă gândesc că „FFS” ar putea fi unul bun. Probabil că a fost cea mai folosită frază a mea de-a lungul acestui timp, în care am primit vești proaste una după alta.‘ For f *** ’s sake!’(n.r Ce dracu!) ”, a dezvăluit artista.

sarah-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cântăreața Sarah Harding, membră a trupei Girls Aloud, le-a dezvăluit fanilor că, din păcate, Crăciunul din 2020 probabil va fi ultimul din viața ei, ea luptându-se cu un cancer la sân foarte agresiv. În ciuda tratamentelor de chimioterapie intense din ultimele opt luni, cancerul i s-a extins aproape în tot corpul.

„În decembrie, doctorul mi-a zis că probabil Crăciunul care urma să vină va fi probabil ultimul. Am ajuns la stadiul în care nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”, a explicat Sarah.

Citește și: Anunțul făcut de o îndrăgită artistă: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”. Diagnosticul cumplit pe care l-a primit

Cum au reacționat colegele de trupă după ce artista a anunțat că are cancer în fază terminală: „M-am pierdut și am izbucnit în lacrimi”

Sarah Harding regretă că nu a dat nicio șansă relației ei cu Robbie Williams

În cartea sa, Sarah a vorbit și despre regretele ei. Ea le-a povestit fanilor că regretă faptul că nu a dat nicio șansă relației ei cu Robbie Williams. Artista de la Girls Aloud a mărturisit că celebrul artist a tot încercat să o scoată la întâlnire, la scurt timp după ce își începuse cariera cu trupa ei. Deși i-a plăcut foarte mult să fie în compania artistului și el chiar a insistat să o cucerească, Sarah a refuzat să-l mai vadă.

“Mi-a plăcut foarte mult de Robbie și mi-ar fi plăcut să-l cunosc mai bine, chiar și ca prieten. Vă puteți imagina ce s-ar fi întâmplat dacă rămâneam împreunp, având în vedere istoria noastră. Ce cuplu am fi fost(…) Uneori cred că aș vrea să derulez înapoi, doar pentru a vedea ce ar fi putut fi”, a mai scris Sarah.

Harding a făcut parte din formaţia britanică „Girls Aloud”, formată în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din format din interpretele Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts.

De-a lungul carierei muzicale, cele cinci au lansat cinci albume de studio şi trei albume de compilaţie, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din ţara Marea Britanie. Formaţia deţine cele mai multe intrări consecutive în primele zece poziţii ale listei UK Singles Chart, pentru o formaţie compusă în totalitate din femei, cu douăzeci de reuşite.

Sarah Harding a descoperit că are cancer în vara anului trecut

Frumoasa cântăreață a dispărut brusc de pe rețelele de socializare de ceva timp, unde era foarte activă, și multă lume întreba ce se întâmplă cu ea. După luni bune de absență, artista, în vârstă de 38 de ani, a revenit cu o nouă postare, la sfârșitul lunii august, anul trecut, în care anunța că a fost diagnosticată cu cancer mamar.

„Bună, tuturor, sper că sunteți toți în siguranță și bine în aceste timpuri nesigure. Nu am mai postat aici de foarte mult timp, mulțumesc tuturor celor care au încercat să dea de mine, a contat enorm pentru mine. Acum simt că a venit timpul să împărtășesc cu voi ce mi se întâmplă.

Nu există o modalitate ușoară de a anunța acest lucru și, de fapt, nici măcar nu -mi vine să scriu asta, dar asta este. La începutul acestui an am fost diagnosticat cu cancer de sân și acum câteva săptămâni am primit veștile devastatoare că cancerul a avansat alte părți ale corpului meu.

În prezent, fac ședințe de chimioterapie săptămânale și mă lupt cât de mult pot cu boala. Știu că acest lucru ar putea fi șocant să-l citiți pe social media și nu asta este intenția mea.

Dar săptămâna trecută s-a menționat pe online că am fost văzută în spital, așa că acum simt că este momentul să le spun oamenilor ce se întâmplă și acesta este cel mai bun mod în care pot să mă gândesc să fac acest lucru”, a scris Sarah în august.