Frumusețea e moștenire de familie. Cel puțin asta dovedește fiica lui Heidi Klum care este superbă și uimește cu fiecare apariție a ei.

Leni Klum Samuel are doar 17 ani, dar atrage atenția la fiecare apariție a ei, intrând rapid în vizorul presei. Deși nu este încă majoră, blondina este fotomodel de succes și deja are un iubit, jucătorul de hockey Aris Rachevsky, în vârstă de 18 ani, cu care se afișează la toate evenimentele publice. Blondă și cu ochii albaştri, fiica lui Heidi este pur şi simplu superbă.

Recent, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la cumpărături în timp ce-și căutau costume pentru Haloween. Mai mult, Leni și Aris Rachevsky au făcut furori, săptămâna trecut, și pe covorul roșu la premiera filmului „The Harder They Fall”, în Los Angeles, unde tânăra a impresionat cu ținuta îndrăzneață.

Îmbrăcată într-o rochie mini, neagră, cu pietre pe poale, Leni Klum a atras toate privirile asupra sa, toată lumea admirându-i frumusețea, pe care fără doar și poate a moștenit-o de la masa sa, nemțoaica Heidi Klum.

Celebrity Boat Arrivals during Dolce & Gabbana Alta Moda, Venice, Italy – 29 Aug 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Leni nu a fost însoțită la evenimet doar de iubit, ci și de tatăl ei adoptiv, Seal. Blondaina este fiica biologică a omului de afaceri Italian Flavio Briatore, dar a fost adoptată de fostul soț al mamei sale, Seal, care crescut-o încă de când era bebeluș, fiind singurul tată pe care îl cunoaște. Mama sa, Heidi Klum, are încă trei copii biologici cu artistul, Lou (12 ani), Henry (16 ani) și Johan (14 ani).

Tatăl ei biologic nu a vrut să o vadă

Leni și-a făcut deja debutul în modă pe coperta revistei Vogue Germany, alături de mama ei. Aceea a fost prima ședință foto în care și-a arătat chipul. Pe coperta publicației, Heidi și Leni au purtat două ținute semnate Versace.

Heidi Klum este la a treia căsătorie, cu muzicianul Tom Kaulitz, care este cu 16 ani mai tânăr decât ea. Cei doi au făcut nunta în 2019. Heidi a mai fost căsătorită cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani, ei divorțând în 2014.

Înainte de Seal, prin 2003, Heidi Klum a avut o scurtă relație cu italianul Flavio Briatore (71 de ani), fostul manager al echipei Renault (Formula 1). Cu puțin timp înainte să se despartă, celebrul fotomodel german a aflat că este însărcinată și a decis să păstreze copilul. Așa a venit pe lume superba Leni, de care Flavio nu prea a vrut să audă anii aceştia.

“E greu să duci dorul unui copil pe care nu-l vezi niciodată”, a declarat afaceristul italian de 66 de ani, pentru publicaţia Il Corriere della Sera, în urmă cu câțiva ani.

Ulterior, Heidi a început o relație cu artistul Seal, cu care a avut trei copii, iar cântărețul a adoptat-o și pe Leni și a crescut-o ca pe propria lui fiică.

“Leni e fiica mea naturală, dar toţi trei am fost de acord că era mai logic ca Seal să o adopte, pentru că un copil are nevoie să crească într-o familie”, a spus Flavio Briatore, precizând că el nu consideră că fiica lui este un copil abandonat, având în vedere că a lăsat-o în grija totală a mamei ei și a avut un tată lângă ea, pe Seal.

După relația cu Heidi, milionarul s-a căsătorit cu Elisabetta Gregoraci, care i-a adus pe lume un fiu, Nathan.

“Eu cu Heidi şi cu Seal am dezvoltat o relaţie incredibilă. Şi e greu să duci dorul unui copil pe care nu-l vezi niciodată. Dar ştiu că Leni nu e un copil abandonat. Leni face parte din familia lui Seal, iar Nathan din a mea”, a mai declarat italianul.

Foto: Profimedia

Citește și:

Eliza și Cosmin Natanticu au fost aspru criticați pentru purtarea lor de la Asia Express

Liviu Vârciu a ajuns pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu artistul: ”Gluma-i glumă, dar nu-i glumă”