Cu ochii de un albastru ireal, părul negru neîmblânzit și un ten ca de porțelan, Isabelle Adjani a fermecat mereu, atât prin frumusețe, cât și prin talent.

De altfel, celebra actriță de origine franceză deține recordul pentru cele mai multe premii Cesar pentru interpretare, având în palmares cinci trofee.

Însă, după cum se știe, industria cinematografică cere sacrificii, iar pentru a te păstra în top este nevoie, nu de puține ori, la artificii… cosmetice.

De acestea din urmă se pare că a ajuns dependentă și frumoasa Adjani, căci, nu de puține ori, fața sa părea de-a dreptul imobilă, ca și cum ar fi înghețată.

Paris Fashion Week: Defile Automne Hiver 2020-21. Chanel. People. URMANSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Adepta acidului hialuronic

De altfel, Isabelle Adjani a recunoscut, într-un interviu pentru revista Gala, că nu refuză nimic din realitatea chirurgiei estetice pentru a părea mai tânără decât vârsta din buletin: ”Sunt adepta acidului hialuronic – în doze mici, desigur – pentru umplerea ridurilor și a liniilor fine”, dezvăluia în urmă cu 11 ani actrița.

Rezultatul actual nu este însă deloc fericit pentru actriță, după atâția ani de tratamente. Mărturie stau fotografiile în care, deseori, frumoasa Isabelle Adjani nici nu mai poate zâmbi admiratorilor săi.

Citește și: Are 75 de ani și o viață ca un scenariu de film. Cum arată azi Mireille Matheiu

xBrendan Fraser, greu de recunoscut. Ce s-a înâmplat cu marele actor