Înaltă, blondă, cu părul lung până la talie și un zâmbet fermecător, Irinuca pare copia mamei sale. Iar în fotografiile postate recent, adolescenta de 15 ani apare îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, care îi urmează linia corpului, asortată cu o pereche de sandale cu toc.

irinucaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Evident, fanii n-au putut să nu observe cât de frumoasă este puștoaica, dar și cât de mult seamănă cu mama ei.

„Ești imaginea mamei tale: elegantă, sofisticată, deși modestă. Îți doresc mult succes în tot ceea ce faci! Felicitări @monicagabor888 ! Ai crescut o domnișoară uimitoare”, comentează unul dintre fani, în timp ce altcineva remarcă „Foarte frumoasa ca mama ei..❤️❤️”.

În numai 4 ore, postarea Irinucăi strâns aproape 8.000 de aprecieri și peste 80 de comentarii admirative.

View this post on Instagram

A post shared by Irina Columbeanu ♡ (@irinacolumbeanu111)

Irina Columbeanu trăiește în America, alături de mama sa

De aproape 3 ani, Irina Columbeanu trăiește în Statele Unite, alături de mama sa și de iubitul acsteia, Mr Pink. Fetița studiază acolo, iar anul trecut a absolvit un ciclu școlar în America, echivalentul școlii generale de la noi.

”Irina este un copil cuminte, rebel atât cât i se permite. Idealurile ei sunt “under construction”. Acolo unde locuiește, de exemplu, unul curent este să fie prima la învățătură în clasa ei.

Ceea ce mi-aș dori pentru ea să facă în viață coincide cu ceea ce mi-am dorit și mie: ceva care să conteze, nu numai pentru ea, ci și pentru ceilalți. Din acest punct de vedere, proiectul ei, cu care eu sunt la curent, este să facă medicina”, declara de curând tatăl Irinucăi.

Citește și: Monica Gabor a făcut aceleași proceduri care au mutilat-o pe Linda Evanghelista

xCe mare și frumoasă s-a făcut Irina Columbeanu! Noile fotografii cu fetița Monicăi Gabor i-au entuziasmat pe fani