Irinel Columbeanu a acceptat, la insistențele fiicei lui, să o lase să se mute în SUA, unde Monica Gabor locuiește cu iubitul ei, Mr. Pink,  pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, iar Irinuca s-a adaptat foarte repede. Aceasta este doar un zâmbet  de când s-a mutat la mama ei și pare topită după Mr Pink.

Irinuca este topită după Mr. Pink. Ce fericită pare fetița alături de mama ei în SUASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Drept dovadă stau mai multe imagini pe care Monica Gabor le- a publicat pe  Instagram în care Irinuca  îl îmbrățișează pe iubitul mamei sale, Mr. Pink, dar și alături de fiul acestuia. Cei patru par că se înțeleg foarte bine și sunt foarte fericiți împreună. Ei formează o familie foarte frumoasă după cum se vede în imagini.

Irinel Columbeanu a acceptat să-și lase fiica să plece în SUA

Irinel s-a luptat în instanță pentru custodia fiicei lor după divorț și deși Irinuca a stat cu el, la dorința ei, acesta a decis să o lase să se mute la mama ei.

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a declarat Irinel pentru în urmă cu ceva timp, într-un interviu mai vechi.

Citește și: