Partajul dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu nu a fost cerut de nici unul dintre cei doi foști soți. Solicitarea a venit din partea unei societăți la care Irinel avea o datorie de aproximativ 150.000 de euro și care a încercat să-l execute silit pentru a-și recupera creanța, amintește Cancan.

Ce au avut de împărțit

După mai bine de patru ani de procese, partajul judiciar între Irinel Columbeanu și Moica Gabor s-a încheiat. Cei doi foști soți urmează să-și împartă un teren de câteva mii de metri pătrați situat în Ciolpani, Ilfov.

Fostul milionar nu mai dispunea de niciun bun care să-i aparțină exclusiv, cu excepția proprietăților pe care le avea împreună cu Monica. Pentru a fi scoase la licitație, imobilele trebuiau partajate, lucru care s-a dovedit a fi destul de anevoios din punct de vedere legal.

Decizia luată de Judecătoria Buftea instanței poate fi atacată în 30 de zile, ea nefiind definitivă.

Cu ce s-a ales Monica Gabor

În acest moment Monica Gabor se poate întoarce în România pentru a beneficia de partea ei de avere, după divorțul de Irinel Columbeanu, adică o parcelă de teren la Ciolpani.

Restul de bunuri, printre care și o mașină Bentley, erau achiziționate pe firmă și au fost demult vândute, după ce societatea a intrat în faliment.

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu au fost căsătoriți timp de 5 ani

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au căsătorit în 2006, pe vremea când frumoasa brunetă avea doar 18 ani. Mariajul lor a durat 5 ani și din el a rezultat o fetiță, Irina, care acum locuiește în Statele Unite împreună cu mama ei.

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea și în prezent locuiește cu chirie, într-un apartament cu două camere, în cartierul Colentina. ”Palatul de la Izvorani”, în care au locuit cei doi, a fost mistuit de flăcări într-un incendiu care a avut loc în primăvara acestui an.

Vezi și Irinel Columbeanu a anunțat decizia surprinzătoare pe care Irinuca a luat-o în America

Citește și:

Transformarea uluitoare a lui Francesco, fiul Patriziei Paglieri. Cum a reușit să dea jos 18 kilograme

S-a căsătorit pentru prima oară la 40 de ani! Mereu logodnică, dar niciodată soție până acum. Prima fotografie în rochie de mireasă! A avut 11 ținute!