Cei doi s-au întâlnit la hotelul unde tatăl ei s-a cazat, iar momentele au fost emoționante. Chiar șocante pe alocuri, după cum a povestit fostul om de afaceri la TV.

Cum a descurs revederea dintre Irinel Columbeanu și fiica lui

Întrebat, la Antena Stars, cum a fost revederea, Irinel Columbeanu a declarat că foarte impresionantă, deoarece a văzut cât de mare a crescut fiica lui. Nu doar ca și statură, dar din toate punctele de vedere, spune el.

Fostul milionar a rămas uimit să vadă că fiica lui s-a schimbat mult și în bine, devenind inclusiv mai înțeleaptă.

„(Întâlnirea – n. red.) A avut loc în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie”, a mărturisit fostul milionar.

Irina Columbeanu, lăudată în presa din America. Fiica lui Irinel și a Monicăi este un mic geniu: „Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg”. Cu ce se ocupă la 15 ani

asa-aratau-cei-doi-in-2018-la-plecarea-irineiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Impresionat de cum conduce Irinuca la 16 ani

Irinel Columbeanu a spus că a văzut-o pe fiica lui conducând și este foarte mândru de ea. A povestit în intervenția la Antena Stars și despre aceste momente.

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine.

Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă, și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a declarat Irinel, mândru nevoie-mare de fiica sa.

Ce sfat i-a dat fostul om de afaceri fiicei sale

Întrebat ce sfaturi de viață i-a dat fiicei sale, fostul milionar a menționat câteva. Foarte atent la evoluția Irinei, acesta se bucură ca un tătic ce este când vede că aceasta este foarte matură în gândire. Totuși, a ținut să-i dea o povață, ca de la tată la fiică.

„Să creadă în ceea ce ea presimte, ca să zic așa, în legătură cu opțiunile mari din viață și să le asculte întotdeauna”, a declarat fostul milionar, care, de-a lungul vieții, nu a luat cele mai bune decizii.

Amintim că Irina este pasionată de artă, ba chiar câștigă bani buni din pasiunea sa, pictura. Deja a vândut mai multe tablouri și a reușit să strângă singură aproximativ 10.000 de euro.

„Am fost cu ea la o expoziție, ea se ducea la o școală de pictură și expoziția era organizată de acea școală. A venit și Monica însoțită de niște prietene. Expoziția era cu vânzare a acestor tablouri, erau afișate prețurile. Așa a ajuns să le vândă. Ea are și un cont de Instagram unde și le-a postat”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Vezi și Cât costă educația Irinei Columbeanu din SUA și cine o plătește? Irinel Columbeanu, la momentul adevărului. Nu e simplu…

Citește și: