Pe Irinel Columbeanu și pe fiica sa îi despart aproape 10.000 de kilometri, însă sufletește sunt foarte aproape, iar conexiunea dintre ei, la fel de puternică. Totuși, cei doi nu s-au mai văzut de aproape cinci ani, iar Irinel a pierdut multe etape importante din viața Irinei, care acum este o adolescentă în toată regula. Irina are deja permis de conducere, a primit un Mercedes de la Monica și de la Mr. Pink și pornește în viață cu planuri mari: vrea să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.

De ziua lui, fostul milionar de la Izvorani a dat o petrecere la care a chemat 30 de prieteni și la care au fost invitate și Monica Gabor, fosta lui soție, și Irinuca, fiica lor. Bineînțeles că distanța și-a spus cuvântul, iar cele două nu au fost prezente.

irinel-si-irina-columbeanu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Am invitat întreaga familie, ca să zic așa, binațională, de la Malibu. Dar, distanța fiind foarte mare… Am apreciat că au venit și nașii mei, de la Cluj, care nu-i așa departe de Malibu. Pe Irina nu am mai văzut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani”, a declarat Irinel Columbeanu, într-un interviu pentru Cancan.ro.

Irina este acum o adevărată domnișoară, care a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei sale. „E elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Conduce cu mare plăcere, își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina. Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o, asta știu”, a msi spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Și iată că la câteva zile după această declarație, Irinel Columbeanu a luat o decizie radicală. Va pleca el în America să își vadă fiica. “Eu am vrut să merg în America în iarna asta, dar s-au întâmplat niște lucruri. Au fost niște greve, la aeroporturi și văzând situația nu am mai avut curaj să plec. Eu ziceam că sunt niște probleme cu birocrația legate de venirea ei aici. Dar eu voi merge în luna iunie la ea.

Am corespondat recent cu ea și mi-a spus că o perioadă recomandată ar fi în weekend-ul din preajma lui 13 iunie. Atunci ea va intra în vacanță. Apoi mă voi întoarce acasă pe data de 30 iunie.

Voi sta ceva timp acolo, să petrec timp cu Irinuca. Am informat-o și pe Monica despre această intenție de-a mea. Mi-a spus că nu este nicio problemă, doar să mă înțeleg cu Irina asupra perioadei. Dar acest lucru tocmai l-am făcut”, a declarat Irinel Columbeanu pentru FANATIK.

Irinel a fost de acord ca Irina să se mute în SUA

În anul 2006, Monica şi Irinel făceau o nuntă de pomină la Izvorani, iar în 2011 erau în plin divorț și își disputau custodia fiicei lor. Acum, cei doi părinţi se înțeleg bine, iar în anul 2018 au luat o decizie importantă pentru Irina. Irinel a fost de acord ca aceasta să se mute defintiv în SUA și să locuiască împreună cu Monica și cu iubitul acesteia, Mr. Pink. Irina a crescut, s-a transformat într-o domnișoară superbă, care a moștenit silueta mamei.

Citește și: Irina Columbeanu, o mică divă în America: rochie de seară, machiaj diafan, bucle aurii și poșetă de lux. Cele mai noi poze cu fata lui Irinel și a Monicăi

Citește și: Irina Columbeanu, lăudată în presa din America. Fiica lui Irinel și a Monicăi este un mic geniu: „Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg”. Cu ce se ocupă la 15 ani

Citește și: