Acesta a povestit recent cu cât a vândut mașina de lux pe care o deținea și vila din Izvorani, recunoscând că nu prea știe exact ce a semnat.

Fostul om de afaceri primește o pensie derizorie din partea statului român, pe care însă i-o oprește banca, pentru că are poprire. În plus, și azilul unde stă de câteva săptămâni este mai scump decât s-a vehiculat până acum.

Serghei Mizil a organizat o chetă în podcastul lui, pentru a acoperi chiria de la azilul din Ghermănești, unde este acum cazat Columbeanu.

Serghei Mizil şi Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat, marți seară, o strângere de fonduri în cadrul unui live, pe YouTube, prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

Fostul milionar este cazat la azilul din Ghermănești de circa trei săptămâni, iar chiria lunară ajunge, în cazul lui, la 7.000 de lei.

Ce pensie primește acum Columbeanu. Nici nu o vede, pentru că are poprire la bancă!

Fostul om de afaceri a spus la cât s eridică pensia sa, explicând că situația lui era disperată încă de dinainte de a ajunge la azil. Romanița este cea care l-a ajutat cu plata chiriei, înainte de a se muta aici. De la fosta lui soție, Monica, nu a văzut niciun ban.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil.

Chiar dezamăgit de fosta soție, Irinel Columbeanu a dezvăluit cum o are trecută în telefon pe Monica Gabor.

„Mami! Da, normal, fiindcă este mama fiicei mele”, a mai spus Iri.

Gigi Becali nu vrea să-l ajute pe Irinel Columbeanu și a spus și de ce: ”Refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei”

Cu cât a vândut vila de la Izvorani: ”Nu m-am uitat bine… recunosc

Irinel Columbeanu a trăit într-o casă de vis la Izvorani, care a ars, însă, din temelii, în 2020.

Pentru că avea nevoie de bani, Columbeanu a dezvăluit că a vândut-o unei avocate, care a lucrat pentru el. Femeia ar fi acceptat să cumpere casa pentru a-l ajuta cu banii de care avea nevoie.

Irinel Columbeanu a primit în schimbul casei suma de 600.000 de euro, însă prețul este sub nivelul pieței din aceste zile. Chiar și așa, această sumă l-a ajutat foarte mult, având în vedere situația în care s-a aflat.

Irinel Columbeanu crede că are șanse să-și recupereze casa, doar că… este cam imposibil. A recunoscut că nu prea știe ce-a semnat.

„Este posibil să îmi pot recupera casa și hainele care au ars”, a zis Irinel Columbeanu în cadrul podcastului, la care Serghei Mizil a spus: „Păi dacă hainele au ars, cum vrei să le recuperezi?”

„Așa e, dacă au ars, nu mai pot să le recuperez”, a admis seniorul.

Apoi, întrebat dacă acea casă este a lui, Irinel Columbeanu a zis: „Casa este acum a unei avocate. Avocata mi-a dat niște bani și eu am semnat și i-am dat casa. Am făcut cu ea un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. E casa ei acum. E o situație în curs de desfășurare”.

Serghei Mizil l-a întrebat: „Dar tu nu știi ce ai semnat?”

Nu m-am uitat bine… recunosc. Era avocata mea. M-a ajutat la greu. Mi-a dat 600.000 euro și i-am dat casa”, a zis seniorul la „iȘpriț de Serghei Mizil”.

”Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam! Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Referitor la mașina sa, un Rolls Royce de lux, cumpărat cu 600.000 de euro, Irinel Columbeanu a spus că a vândut-o atunci când avea nevoie urgent de bani.

„Rolls-ul s-a dus la o bancă germană. Nu cunosc numele… Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute, a făcut un credit și a garantat cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să-i trimit mașina. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani…”, spune Irinel Columbeanu.

Fostul milionar a mărturisit că a pierdut mulți bani pe mașina sa: „Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro”.

A stat gratuit la azil

Tocmai din cauza faptului că nu mai are niciun venit în prezent, Irinel Columbeanu nu are, firește, nici bani pentru a-și acoperi costurile pentru azil. Acesta are noroc, însă, de faptul că proprietarul îl știe de ceva vreme, iar mai multe persoane s-au oferit până acum să-i sară în ajutor și să-i asigure încă o perioadă traiul de calitate pe care i-l oferă acel loc.

„El a stat 15-20 de zile la azil pe gratis, fără să plătească nimic”, a precizat Ion Cassian, patronul azilului unde stă Irinel Columbeanu.

Vezi și Ce știe Dumitru Dragomir despre Irinel Columbeanu: „Nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în fază incipientă”