Irinel Columbeanu se află la peste 8000 de kilometri distanță de fiica lui, Irina, stabilită cu Monica la Malibu, în casa lui Mr. Pink. Sufletește sunt însă legați, iar distanța nu îi împiedică să comunice aproape zilnic.

Irinel Columbeanu, mesaj duios pentru fiica lui, de Sfânta Irina

Irinel Columbeanu a ținut să marcheze și în mediul online faptul că azi, 5 mai, se sărbătorește Sfânta Irina. Iri își serbează onomastica dar, mult mai important pentru el este faptul că sărbătorită este și fiica lui, așa că a scris un mesaj public. Irinel Columbeanu, mesaj duios pentru fiica lui. „Irina, să ai parte de sănătate, perfectă fericire și baftă din belșug!”, a transmis Irinel pe Instastory, publicând și o imagine cu Sfânta Mare Muceniță Irina.

Citește și: Rugăciunea la Sfânta Irina protejează căsniciile și grăbește căsătoria celor singuri

irinal-columbeanu-si-irinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Irinel a fost de acord ca Irina să se mute în SUA

În anul 2006, Monica şi Irinel făceau o nuntă de pomină la Izvorani, iar în 2011 erau în plin divorț și își disputau custodia fiicei lor. Acum, cei doi părinţi se înțeleg bine, iar în anul 2018 au luat o decizie importantă pentru Irina. Irinel a fost de acord ca aceasta să se mute defintiv în SUA și să locuiască împreună cu Monica și cu iubitul acesteia, Mr. Pink. Irina a crescut, s-a transformat într-o domnișoară superbă, care a moștenit silueta mamei.

Citește și: Irina Columbeanu a luat o decizie mare, la numai 14 ani! Irinel Columbeanu e extrem de mândru!

Citește și: Irinuca Columbeanu a fost lăudată în presa din SUA. Reacția Monicăi Gabor