Irinel Columbeanu se pare că regretă despărțirea de Monica Gabor, mama fetiței sale Irina Columbeanu. Cel puțin așa a lăsat de înțeles într-o emisiune TV.

Afaceristul a fost invitat zilele trecute în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, unde a făcut dezvăluiri despre femeile din viața lui și a răspuns la întrebări indiscrete.

La întrebarea „Dacă ați fi obligat să petreceți un an pe o insulă pustie cu una dintre fostele iubite Anna Lesko, Monica Gabor sau Romanița Iovan, pe care ați alege-o?”, acesta a răspuns: „Romanița”. Întrebat de Măruță dacă are în gând vreo insulă, afaceristul a răspuns: „Orice insulă. Mikonos”. Însă fostul milionar de la Izvorani a uimit pe toată lumea când a fost recunoscut că dacă ar putea să se reîmpace cu una dintre fostele lui partenere, ar alege-o pe Monica Gabor. Întrebat de ce, Irinel a răspuns sincer pentru că este mama copilului lui.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în 2006 în cadrul unei nunți de vis, iar la un an distanță au devenit și parinții unei fetițe, Irinuca Columbeanu. Cinci ani mai târziu, cei doi au decis să divorțeze, acuzându-se amândoi de infidelitate. Însă, în ciuda certurilor dintre ei, Monica și Irinel au rămas în relații bune de dragul fetiței lor. Mai mult, fosta „scorpie de la Izvorani”, i-ar fi sărit în ajutor omului de afacerist când a aflat de problemele financiare ale acestuia.

Irinuca a fost crescută de tată la vila lui de la Izvorani, în primii ani de viață, iar de aproximativ doi ani s-a mutat în SUA, la mama ei, unde Monica Gabor și-a refăcut viața alături de Mr. Pink, un milionar celebru de la Hollywood.

Citește și:

Mircea Radu și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum arată casa lui din Piatra Neamț

Alexandra Dinu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Mario: „ Vorbește 4 limbi la perfecție”