Irinel Columbeanu a vorbit în cadrul podcastului ,,Ameritat cu Nasrin” despre mariajul cu Monica Gabor și a menționat că tânără lui soție începuse să se poarte urât cu personalul care o deservea și afișa o atitudine de superioritate.

Irinel Columbeanu a menționat că a urmărit o filmare recentă cu Monica, de la o prezentare de modă a lui Cătălin Botezatu, și a spus că a rămas foarte dezamăgit de maniera în care s-a comportat fosta lui soție.

„Da, au schimbat-o (banii, n.r.), la modul în care a ajuns să fie poreclită ,,Scorpia de Izvorani”, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o.

Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea.

I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de ,,power” (putere – n. r.).

Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere.”, a declarat Irinel Columbeanu în interviul cu Nasrin Ameri.

Picătura care a umplut paharul în mariajul cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a povestit și despre momentul când a fost prins în jacuzzi cu mai multe domnișoare, fapt care a contribuit la divorțul de Monica Gabor.

Afaceristul din Izvorani a declarat că, în ciuda a ceea ce s-a scris la acel moment în presă și a tuturor speculațiilor, întâmplarea s-a desfășurat cu totul altfel decât a ajuns la urechile publicului și ale Monicăi Columbeanu.

Deși la momentul respectiv au existat speculații cum că fetele ar fi fost plătite chiar de Monica Gabor, pentru a-l seduce pe afacerist, într-o încercare de a genera mai multă publicitate, Irinel susține că situația nu a stat deloc astfel. Afaceristul consideră că a fost victima unei înscenări și că domnișoarele au fost plătite de persoane care nu-l simpatizau tocmai pentru a-i face rău.

Vorbind despre atacurile ațintite asupra Monicăi Gabor în timpul mariajului lor de cinci ani, Irinel Columbeanu a spus:

,,Monica Gabor a fost pradă mai ușoară. Divorțul a fost grăbit prin niște metode expuse chiar în acest volum de altfel (Chintesența – n. red.). Fetele cu care am fost surprins în acel jacuzzi au fost plătite să ajungă acolo.

Am auzit teorii care spuneau că poate Monica a fost în spatele acestei înscenări. Au fost atâtea teorii că nu cred că aveți dvs. minute. Eu mai mult decât să le dau afară și să le explic unde este poarta, ca să plece spre nord în orașul Brașov, de unde erau, cu propria lor mașină, deși nu înțelegeam cum puteau să conducă, că erau bete amândouă, ce altceva să fi făcut.

În legătură cu ceea ce s-a întâmplat sau mai bine zis cu ce nu s-a întâmplat eu am încercat să-i explic Monicăi punct cu punct, să fiu cât mai explicit. Nu m-a crezut. M-a durut că s-a lăsat păcălită atât de ușor.”, a declarat Irinel Columbeanu.

Cum a încercat Dan Capatos să-l avertizeze pe Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a continuat șirul dezvăluirilor și a menționat că Dan Capatos l-a sunat pentru a-l anunța că soția sa urma să fie invitată la o emisiune, pentru a fi pusă față în față cu cele două fete din jacuzzi în cadrul unei transmisiuni live. Afaceristul a încercat să discute cu Monica să nu apară la TV pentru a discuta subiectul, însă ea a făcut ce a dorit. 

,,Eu am primit un telefon când era scandalul, de la domnul Capatos, care încerca să saboteze o emisiune a colegei lui, Simona Gherghe, unde o chemase pe Monica să intre în direct cu cele două fete, cele două sirene din jacuzzi.

Capatos m-a prevenit pe mine să nu o las să se ducă pentru că avea să fie pusă față în față cu aceste fete, printr-o transmisiune live. Asta se cheamă să sabotezi emisiunea unei colege.

Eu am căutat-o pe Monica ca să nu o las să pice în această cursă, dar ea a refuzat să mă asculte și a spus că se duce pentru că face ea față. Am urmărit de acasă emisiunea și după ce s-a terminat, i-am scris un mesaj de felicitări pentru atitudinea pe care a avut-o.”, a declarat Irinel.

Vezi și Irinel Columbeanu confirmă căsătoria Monicăi cu Mr. Pink. Ce conflict a avut cu milionarul chinez legat de Irinuca

Citește și:

Poză rară cu Adrian Năstase, nurorile, băieții și nepoții. Familia s-a reunit la ziua Danei Năstase

Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital. Thomas Markle a suferit un accident vascular cerebral