În cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată pe canalul de youTube theXclusive, invitat a fost Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri, cândva prezent în topul milionarilor români, este acum de nerecunoscut: complet cărunt, cu barbă și vizibil mai slab.

Din păcate, și acel accident vascular cerebral, suferit în februarie 2022, l-a afectat, se pare, ireversibil. Potrivit Kanald.ro, în timpul interviului, Irinel a avut ceva dificultăți de mișcare și nu și-a putut ține deschis complet ochiul drept.

irinel-columbeanu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În discuția cu moderatorul, Irinel a explicat că regretă decizia de a candida la Primăria Capitalei, în 2012, împotriva lui Sorin Oprescu, explicând că din cauza acelei decizii, cel mai probabil, și-a atras tot ghinionul și a ajuns la sapă de lemn.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la banca de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a declarat Irinel Columbeanu.

El a rememorat, cu nostalgie, și nunta cu Monica Gabor, femeia cu care o are pe Irinuca și de care a divorțat, cu scandal, în 2011. „Nunta a fost foarte frumoasă, păcat că nu au rămas împreună, ar fi fost bine și frumos să își crească fetița împreună! Despărțirea a fost foarte urâtă! Monica era un copil, nu a meritat tot circul făcut la porțile palatului din Izvorani! Acum au dat la pace, dar prea târziu! Îmbătrânim, devenim neputincioși, multe boli etc.. Regretele sunt tardive! Multă sănătate tuturor!”, a declarat Columbeanu.

FOTOGRAFII: HEPTA

irinel-columbeanu-nunta-hepta-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Irinel Columbeanu a spus și care sunt viciile care i-au afectat viața: „Țigările și femeile… Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher (…) Mi se urcase la cap. Inteligența pe care credeam eu că o am a fost anihilată de acest lucru. Am fost prea credul. Am crezut și în oameni, și în femei!”, a punctat celebrul Iri.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în anul 2006, iar în 2007 a venit pe lume unica lor fiică, Irina. După divorțul din 2011, irinel a câștigat custodia Irinucăi, însă cu timpul a căzut la pace cu Monica, iar acum fiica lor locuiește în America, alături de mama ei și de soțul acesteia, Mr. Pink.

Citește și: Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica, pe Irinuca, după 5 ani. Cum s-a schimbat fata în tot acest timp

Citește și: Ce cadou prețios a primit Monica Gabor de ziua ei: „De la fiul meu”

Citește și: VIDEO Accident vascular cerebral suferit în direct de o prezentatoare de știri. Ce simptome au recunoscut imediat colegii

Citește și: VIDEO Monica Gabor, noi imagini tandre cu Mr. Pink. Milionarul chinez, în vizită la cumnata Ramona, în Dubai