În cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, care se va difuza în seara aceasta, pe canalul de Youtube al moderatoarei, Irinel Columbeanu povestește cum s-a tranșat mutarea Irinei în SUA.

În vara anului 2016, Irinel Columbeanu (64 de ani) făcea cunoştinţă cu noul iubit al fostei sale soţii, chinezul Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. A dus-o pe fiica lui în America, acolo unde Monica era deja instalată, din 2012, şi s-a convins că vila din Malibu, a lui Mr. Pink, poate fi un cămin perfect pentru copila lui. Dar decizia de a accepta mutarea definitivă a Irinei nu a fost ușor de luat. Povestind despre acest episod, Irinel Columbeanu a dezvăluit și faptul că Mr. Pink și Monica sunt, într-adevăr, soț și soție.

Irinel Columbeanu confirmă căsătoria Monicăi cu Mr. Pink

A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei. Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a povestit Irinel Columbeanu în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, care va avea premiera marți, de la ora 21.00.

MOnica-Gabor-alaturi-de-familia-ei-de-CraciunSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Monic Gabor: „Aici se simte acasă şi simte că are o familie”

Într-un interviu acordat revistei “OK! România”, Monica povestit și ea acel episod, legat de mutarea Irinei, în SUA. „Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink «daddy», deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie”, a declarat Monica Gabor pentru “Ok! România”.

Irinel şi Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, la Izvorani, iar nunta lor a fost declarată evenimentul anului. Un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Irina, însă în 2011 familia s-a destrămat în urma unui divorţ răsunător. Iri şi Moni s-au luptat pentru custodia Irinei, iar afaceristul a avut câştig de cauză.

Citește și: Cine e prietena Miss din Pitești, cu care Monica Gabor gustă luxul prin America. Au apărut ca două dive, la un local de top din Los Angeles

Citește și: Irinel Columbeanu, mesaj duios pentru fiica lui, de Sfânta Irina. Își serbează amândoi onomastica

Moni şi-a refăcut viaţa în SUA, cu un potent afacerist chinez, pe nume Poe Qui Ying Wangsuo (Mr. Pink), care i-a oferit o viaţă de prinţesă.