Apoi, s-a aflat despre relația pe care Monica Gabor o are cu Mr Pink, un chinez stabilit în SUA, cu o avere estimată la 3 milioane de dolari. Au fost în ultimii ani numeroase controverse legate de natura relației dintre româncă și chinez. Ba că nu ar fi decțt o relație profesională între ei, ba că ar fi căsătoriți.

Anul trecut s-a scris că ar fi avut loc și o nuntă, la care ar fi fost prezenți copiii celor doi: Irina, fetița Monicăi din căsătoria cu Irinel Columbeanu, și Anthony, fiul omului de afaceri.

Informația a fost confirmată la acel moment chiar de Emil Gabor, tatăl Monicăi, bărbatul spunând că fiica sa nu a putut veni în țară din cauza actelor pe care trebuie să le schimbe după căsătorie.

Invitat marți seară la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Irinel Columbeanu a fost întrebat, printre altele, și despre fosta sa soție. În contextul în care despre el se știe că și-a pierdut averea, care i-a fost luată de bancă după ce nu a mai putut să returneze niște împrumuturi, fostul milionar de la Izvorani, care în prezent trăiește în condiții modeste, cu chirie într-un apartament cu două camere, a fost întrebat dacă s-a gândit să-i ceară bani Monicăi Gabor, mai ales că este căsătorită cu milionarul Pink.

Numai că, Irinel Columbeanu, înainte de a răspunde la întrebare, a aruncat bomba. Fostul milionar de la Izvorani a afirmat că Monica Gabor nu ar fi căsătorită cu Mr Pink.

”Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin”, a spus Irinel Columbeanu.

Vezi și Ce se întâmplă, de fapt, cu fata lui Irinel Columbeanu? Decizia luată de Monica Gabor

Citește și:

Gina Pistol, apariție de senzație la Chefi de cuțite. Nici nu zici că e gravidă. I-a lăsat până și pe jurați cu gura căscată

Oana Roman pleacă din România! Unde vrea să se mute vedeta