Fostul soț al Monicăi Gabor a fost transportat de urgență la un spital din București, unde medicii au decis să rămână internat pentru câteva zile.

Pe 16 februarie, omul de afaceri și-a lansat cel de-al doilea volum al cărții sale, „Istoriile unui vehement”. Din nefericire, nu s-a putut bucura liniștit de eveniment. Câteva zile mai târziu, Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral.

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Medicii care l-au preluat și stabilizat au decis ca el să rămână internat în unitatea medicală pentru câteva zile. În prezent, el este în afara oricărui pericol.

Impact.ro a stat de vorbă cu Irinel Columbeanu, afaceristul oferind detalii despre starea sa de sănătate. Se pare că nu este primul AVC suferit, Irinel Columbeanu trecând printr-un episod asemănător și în 2018.

„Sunt bine, mă rog, nu sunt nemaipomenit dar… În situaţia asta sunt bine. După lansarea cărţii, am făcut un AVC, imediat după. M-am stresat, oboseala. Am mai avut unul în 2018. Tot asta a fost, atac vascular cerebral.Sunt OK, nu ştiu când mă externează, probabil că în curând, sunt la Elias internat, doamna doctor Petrescu are grijă de mine.

Mi s-au făcut toate investigaţiile, inclusiv un CT. Nu mă poate vizita nimeni din cauza Covid-19. Da, sunt pe salon. M-a luat salvarea de acasă”, a declarat Irinel Columbeanu.

Afaceristul a mai dezvăluit că luni va suferi o operație de cărțare a carotidei, urmând să îi fie montat un stent. „Irina știe, am vorbit cu ea cum vorbesc eu. Luni am operație de curățare a carotidei, depunere de colesterol și montare stent”, a mai spus Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani,

Vezi și Gestul ciudat făcut de Irinel Columbeanu pentru Mr. Pink. Ce i-a cerut actualului iubit al Monicăi Gabor

Citește și:

Ce relație are Daniel Buzdugan cu cei doi copii ai lui: „Ne urcam în tren și fugeam de acasă”

Cuza și Emi, detalii neașteptate după ce au pierdut finala Asia Express: „Noi am fi mers pe un euro”