În colajul de imagini pot fi văzuți atât Irina și tatăl ei, fetița ținându-l strâns de braț în mai toate fotografiile, dar și bona fetei. În câteva dintre imaginile realizate în Marea Britanie, la Londra, femeia chiar o ține pe Irina în cârcă, spre amuzamentul celei mici. Femeia i-a purtat6 e grijă Irinei , în România, după ce Monica Gabor a plecat peste Ocean.

„La Londra, cu Irina, excursia din 2016”, scrie Irinel în deschiderea filmulețului-colaj cu imagini din vacanța petrecută cu fiica lui, care la acea vreme avea 9 anișori.

Un alt colaj o înfățișează pe Irina pe una dintre plajele sălbatice ale României, la Vadu, tot în compania tatălui el. Cel mai probabil însă, el este cel care a realizat fotografiile.  

Irinel a fost de acord ca Irina să se mute în SUA

În anul 2006, Monica şi Irinel făceau nunta anului, în 2011 ne şocau cu un divorţ răsunător, după care cearta pentru custodie a ţinut o ţară întreagă cu ochii la televizor. Acum, cei doi părinţi sunt prieteni buni, iar în anul 2018 au luat o decizie importantă pentru fiica lor, Irina.

Irinel și-a dat acordul ca fiica lui să se mute defintiv în SUA și să locuiască împreună cu Monica și cu iubitul acesteia, Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo.

În 2016, fostul om de afaceri a fost pentru prima oară în vizită, a inspectat vila din Malibu, care avea să devină căminul Irinei, și a legat o relație cordială cu Mr. Pink. Vizita s-a repetat şi la finele lui 2017, de Sărbători, după care mutarea Irinei a devenit o certitudine.

Iată că sunt deja mai bine de 4 ani de când Irinel locuiește singur, mereu cu gândul la fiica sa.

Vezi și Irina Columbeanu a luat o decizie mare, la numai 14 ani! Irinel Columbeanu e extrem de mândru!

Citește și:

Oana Radu, cu masca de oxigen pe față. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Pierce Brosnan, mesaj emoționant pentru soția lui după 28 de ani de relație. Ce mult se iubesc