Irinel Columbeanu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre divorțul lui de Monica Gabor. Acesta a explicat de ce s-a luptat atâția ani în instanță cu fosta soție pentru custodia fetiței lor.

Fostul milionar de la Izvorani a vorbit deschis într-un interviu pentru Antena Star despre divorțul de Monica Gabor. Pentru prima dată el a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Monica și ce nu i-a putut ierta mamei fetiței lui. Mai mult, el a vorbit și despre ce anume a stat la baza deciziei lui a o ține pe Irinuca alături de el și de a nu o lăsa să locuiască cu mama ei, în America, și de ce a luptat timp de opt ani în instanță cu Monica pentru custodia Irinucăi.

El a declarat pentru Antena Star că despărțirea a avut loc din cauza comportamentului fostei soții și a unor minciuni care și-au făcut loc în relația lor, peste care el nu a putut trece.

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate. Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea.”, a spus Irinel Columbeanu pentru Antena Star.

Afaceristul a dezvăluit că și-a dorit ca fiica lui să stea alături de el, în primii ani de viață, pentru a-i putea insufla un set de principii și de valori pe care crede că micuța nu le-ar fi găsit la mama ei, Monica Gabor.

„Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe”, a mai spus Irinel.

După ce și-a pierdut averea, omul de afaceri a cedat și a lăsat-o pe Irinuca să se mute la mama ei, în SUA, fiind convins că acum îi este mai bine alături de Monica și îi poate oferi mai multe lucruri decât îi poate asigura el în momentul de față.

Citește și:

Andreea Tonciu: ”Soțul meu este cel care mă împinge să fac operații estetice”

Florin Ristei și Naomi Hedman, vacanță romantică în Dubai