”Nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință”, i-a scris atunci Monica Gabor celui care i-a fost soț.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, acum în vârstă de 34 de ani, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America, bineînțeles cu acordul tatălui ei. N-a fost simplu, dar pentru binele fiicei lui, fostul om de afaceri și-a dat acordul, în cele din urmă.

În volumul trei al cărții sale, Irinel Columbeanu a publicat în sfârșit și mesajul pe care Monica Gabor i l-a transmis în momentul în care au decis să se separe, după ce omul de afaceri a fost surprins cu două blonde în jacuzzi.

Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui”

“Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm.

Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa, conform wowbiz.ro.

”Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, a adăugat acesta.

Ce a spus Monica Gabor despre bărbații din viața ei

În urmă cu ceva timp, într-o intervenție recentă la postul de televiziune Antena Stars, Monica Gabor a vorbit despre actualul ei partener de viață, Mr. Pink, dar și despre Irinel Columbeanu, fostul ei soț.

”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine”, a spus Monica Gabor despre Mr. Pink.

Despre Irinel Columbeanu, aceasta a comentat: ”Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”.

Vezi și Irinel Columbeanu, despre adevărata față a Monicăi Gabor: ”E superficială”. În ce moment și-a dat seama de asta

Citește și:

Cum l-a cunoscut Lili Sandu pe Silviu Țolu. ”Mi s-a spus că are 23 de ani”. Cum a reacționat atunci vedeta

Cum își menține Anastasia Lazariuc silueta la 68 de ani. A renunțat aproape complet la acest aliment: ”Să nu creadă lumea că fac fițe”