Chiar dacă e departe de fiica sa, Irinel Columbeanu este la curent, însă, cu planurile ei de viitor și se mândrește cu deciziile pe care fata le-a luat până acum.

Într-un interviu recent oferit Cancan, omul de afaceri a povestit: ”Irina este un copil cuminte, rebel atât cât i se permite. Idealurile ei sunt “under construction”. Acolo unde locuiește, de exemplu, unul curent este să fie prima la învățătură în clasa ei.

Ceea ce mi-aș dori pentru ea să facă în viață coincide cu ceea ce mi-am dorit și mie: ceva care să conteze, nu numai pentru ea, ci și pentru ceilalți. Din acest punct de vedere, proiectul ei, cu care eu sunt la curent, este să facă medicina”.

Irina Columbeanu a absolvit anul acesta un ciclu școlar în America. Echivalentul școlii generale de la noi. Iar tatăl ei și-a exprimat admirația pe rețelele sociale. Irinel Columbeanu a făcut public discursul de absolvire al Irinei, rostit într-o engleză impecabilă.

După ce s-a mutat în SUA, Irina a fost înscrisă la o școală din apropierea casei din Malibu. Mama ei este profesoară de engleză cu diplomă, iar în 2019 s-a căsătorit cu celebrul afacerist de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, alias „Mr Pink”, deţinătorul unei averi estimate de peste 2,7 miliarde de dolari. Irinel îşi poate vedea fiica zilnic, prin intermediul reţelelor sociale, dar şi în vacanţe.

Întrebat cum a percept momentul în care Irinuca a plecat în America, Irinel Columbeanu a replicat: ”A fost mai simplu decât poate credeți, datorită faptului că atunci când a plecat nu știam că nu va mai reveni și că avea să stea mai mult acolo„.

Chestionat în legătură cu relația pe care o are în prezent cu fosta soție, Monica Gabor, Columbeanu a spus că este una ”normală, de respect reciproc între doi foști soți ce au și un copil împreună”.

De altfel, cea mai frumoasă zi, admite el, a fost cea de 23 iulie 2006, a doua zi după nuntă.

Cum a fost episodul Covid

Irinel Columbeanu a povestit și despre experiența Covid. ”A fost un episod complicat, care bine că s-a întâmplat așa cum s-a întâmplat și mai ales ales când s-a întâmplat.

Simptomele au fost la început cele arhicunoscute, frisoane febrile, pierderea poftei de mâncare și parțial a gustului și mirosului. După care au dispărut, făcându-mă să cred că nu aveam nimic, doar, doar oi alege să nu merg la spital. Atunci mi-am dat seama că este un virus planificat parșiv, și de aceea imprevizibil și foarte periculos”, a mărturisit el.

Vezi și Imagine rară cu Monica Gabor și Irinuca. Zici că sunt surori. Ce frumoase sunt!

Citește și:

O recunoști? Așa arăta acum câteva decenii fumoasa noastră actriță

Kim Cattrall și-a găsit adevărata dragoste la 60 de ani. „A meritat așteptarea…”