Irina Tănase, „blonda lui Dragnea”, surprinsă cu un milionar celebru

Există viață și după relația de 8 ani cu Liviu Dragnea. Irina Tănase pare că și-a revenit după ce fostul lider PSD a lăsat-o cu ochii în soare și începe să guste din bucuriile vieții. Cel puțin asta se vede din imaginile publicate de mediaflux.ro. Irina Tănase (30 de ani) a fost surprinsă la un restaurant de fițe din București în compania unui bărbat putred de bogat, cunoscut în lumea afacerilor. Roger El Akoury părea foarte relaxat în compania blondinei, iar ea, foarte încântată.

liviu-dragnea-si-irina-tanase-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cine este milionarul El Akoury. A fost iubitul Annei Lesko

Roger El Akoury (53 de ani), poreclit și „Regele medicamentelor”, este fostul patron al  cunoscutului lanţ de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma, notează mediaflux.ro. În 2017, Roger El Akoury a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 milioane de euro, conform Ziarul Financiar vânzând business-ul unui fond de investiții din Cehia, care deține lanțul de farmacii Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna. El este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest. În urmă cu 16 ani, oger El Akoury a consolat-o pe Anna Lesko după ce solista se despărțise de Marian Ionescu, de la Direcția 5. Relația lor nu a durat însă foarte mult.

Liviu Dragnea și Irina Tănase se pregăteau de nuntă

Pe 15 iulie 2021, Liviu Dragnea era eliberat din închisoare, după ce a executat doi ani și două luni din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Imediat după eliberare s-a mutat împreună cu Irina, în casa pe care aceasta o cumpărase cât timp el se afla după gratii. Începuseră să-și facă planuri de nuntă.

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la mijlocul lunii octombrie 2021, Liviu Dragnea a vorbit despre nunta cu Irina . „Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem. Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, a declarat Dragnea, la Kanal D. S-au despărțit însă în iarna anului trecut, după 8 ani de relație.

Citește și: Liviu Dragnea, primele declarații după ce s-a scris că s-a despărțit de iubita lui, Irina

Citește și: Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Ce s-a întâmplat de fapt? Primele declarații