Cei doi au fost văzuți din nou împreună, alimentând zvonurile unei împăcări. Mai mult, cei doi se află într-o vacanță exotică, pe o insulă înțesată cu porci care trăiesc în libertate, Bahama Mama, în Bahamas. Un paradis atipic, dar care celor doi le place la nebunie, judecând după fotografiile postate de Irina.

E drept, cei doi au un copil împreună, pe Lea, de 5 ani, dar în pozele postate de model aceasta nu apare. Pare să fie o vacanță între adulți, între doi oameni care încă se iubesc.

Irina-si-Brdley-din-nou-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

În plus, fanii nu au putut trece cu vederea peste inimioara postată de Irina în dreptul fotografiilor, ce pare să fie exact ceea ce simte ea legat de fostul partener, redevenit actual.

În plus, zilele trecute, Irina posta fotografii tot de pe plajă, unde spunea că se află cu iubitul ei. Cine să fie? Tot Bradley, fără îndoială!

4 ani de iubire intensă. Și numărătoarea continuă!

Shayk, acum în vârstă de 36 de ani, și Cooper, de 47 de ani, au început să se întâlnească în primăvara anului 2015, aproape imediat după ce Irina s-a despărțit de fotbalistul Cristiano Ronaldo, cu care a avut o relație timp de cinci ani, iar Bradley s-a despărțit de modelul Sookie Waterhouse (au fost împreună de doi ani).

Au fost fotografiați de paparazzi o lună mai târziu, iar prima apariție în doi, asumată, care a ”oficializat” relația, a fost un an mai târziu, la Săptămâna modei din Paris.

Despărțirea lor, în 2019, a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că formau unul dintre cele mai frumoase cupluri ale momentului. Se pare, însă, că sentimentele lor nu au murit, iar această vacanță împreună e cea mai bună dovadă.

Vezi și Irina Shayk a vorbit pentru prima oară depre despărțirea de Bradley Cooper: ”Dumnezeule, nu știu ce să fac, simt că o iau razna!”

Citește și:

Carmen Brumă, adevăruri dureroase! Ce căuta goală, în balcon, la minus 35 de grade. Mama ei a găsit-o!

Soția lui Ilie Năstase, accident stupid. A scăpat, dar putea să fie foarte rău: ”Mulțumesc Bunului Dumnezeu” Primele declarații