Deși se zvonea că s-ar pregăti să meargă la altar cu mama copilului lui, Irina Shayk, cei doi au probleme în paradis și se apropie, mai degrabă de despărțire, după nici trei ani de relație.

Potrivit Page Six, ei au fost surprinși marți, luând cina într-un restaurant din Los Angeles, unde au fost foarte reci unul cu celălalt. Pe parcursul mesei, Bradley și Irina nu s-au privit și nu s-au băgat deloc în seamă. „Nu păreau deloc fericiți. S-au așezat la masă. El purta un hanorac și ea era nemachiată. Abia dacă și-au vorbit în timpul mesei”, a declarat un martor.

Citește și: Alina Pușcău a vorbit pentru prima dată despre relația cu Vin Diesel: „Mi-a zis de la început că vrea copii”

Irina Shayk și Bradley Cooper formează un cuplu de trei ani

Celebrul actor și fotomodelul Irina  Shayk formează un cuplu de la sfârșitul anului 2015. Cei doi au devenit părinții unei fetițe, Lea, anul trecut.

Bradley și Irina s-au înțeles foarte bine și chiar își doreau să mai facă un copil împreună, după cum dezvăluia un prieten de-al lor, însă se pare lucrurile între ei nu mai merg așa bine.

Citește și: