Vedeta în vârstă de 34 de ani, mamă a unei fetițe, Lea, rod al iubirii de 4 ani cu Bradley Cooper, a acordat un interviu revistei Vogue, în care a vorbit cu neașteptată sinceritate.

”Cred că în toate relațiile bune, aduci și ce ai mai bun, dar și ce ai mai rău. Pur şi simplu aşa este natura umană. Însă doi oameni minunaţi nu trebuie neapărat să alcătuiască un cuplu minunat.

Cred că eu şi Brad am fost foarte norocoşi pentru că am trăit ceea ce ne-a fost dat să trăim împreună. Viaţa fără Brad este un teren cu totul nou pentru mine”, a recunoscut celebrul model.

Irina Shayk a vorbit și despre viața de după despărțirea de actor. „Este greu să găseşti echilibrul între a fi o mamă singură şi a fi o femeie care munceşte şi se întreţine singură. Credeţi-mă, sunt zile în care mă trezesc şi mă gândesc: Dumnezeule, nu ştiu ce să fac, simt că o iau razna!”, a mărturisit ea.

Modelul nu s-a ferit să vorbească deschis nici despre posibilitatea unei noi relaţii. „Am o personalitate puternică, ştiu foarte bine ce vreau şi cred că unii bărbaţi se tem de asta.

Dacă cineva iese din viaţa mea, atunci iese definitiv, iar eu tai toate legăturile. Unora le este frică de această latură rece a mea… Şi nu mulţi ştiu că sub această latură se află un om sensibil, care plânge în timpul interviului”, a mai spus Shayk, mai sinceră ca niciodată.

Vezi și Nou cuplu surpriză în showbiz-ul mondial! Bradley Cooper în sfârșit a uitat-o pe Irina Shayk!

Citește și: