Paparazzii i-au surpins pe cei doi într-un parc din New York, iar limbajul lor corporal nu lasă loc de interpretări. Irina îl ținea de după umeri, iar el își odihnea mâinile pe șoldurile ei, cu un zâmbet extrem de cald la adresa ei.

Dacă inițial nu s-a știut cine este tânărul atrăgător, acesta a fost în cele din urmă identificat: E vorba despre directorul de creație al revistei Vogue, ediția britanică, Alec Maxwell.

Irina Shayk si noul iubitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Irina, în vârstă de 33 de ani, era îmbrăcată casual în pantaloni sport și un tricou ce îi lăsa la vedere abdomenul perfect. Ținuta erra completată de șapcă, cercei și ochelari de soare.

Paparazzii au surprins-o zâmbindu-i cu căldură iubitului ei, semn că deja se simte mult mai bine după despărțirea de tatăl copilului ei.

În ciuda faptului că, recent, afirma că e departe de a fi perfectă, că are zile în care pielea și părul nu sunt în cea mai bună formă, Irina arată, chiar și în aceste poze, în care e îmbrăcată sport, superb. Aproape că nu se justifică afirmația ei de zilele trecute: ”Am zile în care nici nu arăt ca un model. Sunt doar un om, ca oricare altul…”.

Vezi și Există viață după Bradley Cooper. Cum a pozat Irina Shayk după despărțirea de actor. Iată și de ce s-au despărțit

Citește și: