Cântăreața a povestit în podcastul lui Măruță cum au decurs lucrurile, povestind și câte ceva despre începuturile poveștii ei de dragoste și cum vede lucrurile pe mai departe: “Când l-am văzut Pe David am zis: Ce-i cu copilul ăsta? Eram amândoi pierduţi în spaţiu.

Mă văd mamă în curând. Aş vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiţii, cu dezbrăcatul miresei. Nu ştiu ce-o să înţeleagă prietenii noştri din Franţa din asta, dar pentru mine acasă e tot aici.

Mama e topită după David, am fost cu el în România şi l-am prezentat părinţilor. A strâns şi a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: «Pe ăsta nu-l mai pierzi!»”.

Cu alte cuvinte, Irina e convinsă că nunta va veni în viitorul foarte apropiat, iar odată cu ea și un posibil urmaș.

Artista s-a mutat în Franţa pentru marea ei dragoste

Irina Rimeș a povestit și cum au evoluat gusturile ei la bărbați în timp și ce simte pentru actualul bărbat din viața ei.

„Mi-am dat seama că mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi aşteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaştri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact aşa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez.

Poate că el este iubirea vieţii mele şi o să mă căsătoresc cu el.

Am făcut greşeli în viaţa personală, pe care le repet şi acum. Dacă aş mai avea 48 de ore de trăit, aş vrea sa fac sex cu iubitul meu”, declara, de curând, Irina Rimes.

Vezi și Cine este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat în Franța

Citește și:

Ce metodă inedită folosește Smiley pentru a-şi ajuta fiica să îşi dezvolte creierul. Amănunte despre cum arată Josephine, la două luni și jumătate

Narcisa Suciu, despre revenirea în România. ”Am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda”