Irina Rimes, care a împlinit 30 de ani, nu se mai ascunde. Își strigă dragostea și își trăiește fericirea la maximum. Artista a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu ea și David, lângă care a scris, ”Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine? ?”.

irina-si-iubitul-francezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Iar în urmă cu o zi a postat și un filmuleț de la ziua ei, în care familia și iubitul îi cântă într-un glas ”La mulți ani”.

„Cel mai drăguț la mulți ani!”, a scris Irina pe Instagram, alături de înregistrare.

Vedeta este foarte fericită, mai ales că David se înțelege de minune cu familia ei. David este văzut într-o altă înregistrare inclusiv gustând ceea ce pare a fi țuică, iar reacția lui e una de milioane.

Sentimentele vedetei noastre pentru David Goldcher sunt cât se poate de fățișe. De altfel, Irina s-a și mutat în Franța pentru el, cei doi locuind deja împreună de ceva vreme.

Iubitul ei, David, a ținut să-i transmită și el un mesaj emționant de ziua ei, jumătate din acesta fiind chiar în română. „La mulți ani viața mea, joyeux anniversaire”, i-a scris și el pe rețelele de socializare.

Cu ocazia venirii în România, Irina a susținut și un concert, iar în public s-a aflat și iubitul ei, care a avut ocazia să o asculte live.

Dragostea lor va fi oficializată în curând printr-o nuntă, a dezvăluit chiar Irina, care a spus că aceasta va avea loc în România. Vedeta noastră își dorește ca nu peste mult timp să devină și mamă.

Irina Rimes și David Goldcher s-au cunoscut pe perioada pandemiei. Artista a plecat în Franța pentru a lucra la noul ei album și acolo l-a înâlnit. Inițial, nu credea că vor forma un cuplu atât de frumos și solid, dar iată că acum deja plănuiesc viitorul împreună.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Eram amândoi pierduți în spațiu.

Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu . Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici”, declara Irina Rimes.

Vezi și Cine este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat în Franța

Citește și:

Sofia Vergara, diagnosticată cu cancer! Actrița a făcut dezvăluiri incredibile

Ana Ularu, despre ce i-a interzis Keanu Reeves când au filmat împreună