„Astăzi n-o sa trec in revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci as vrea sa va spun ca prietena și colega mea Irina Rimes a intrat in operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred că va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos.

Irina Rimes s-a filmat pe patul de spital înainte să intre în operație

Irina Rimes are hemoragie internaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

În cursul dimineții de astăzi, 31 decembrie, Irina Rimes a anunțat că nu mai poate ajunge la Iași, unde urma să cânte în noaptea dintre ani,  din cauza unor probleme de sănătate. Cei ce se ocupă de artistă au declarat că vedeta are nevoie de recupere de urgență. Irina a fost operată de urgență după ce medicii au descoperit că are hemoragie internă.

Irina Rimes și-a anulat concertul de la Iași

„Perioada extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete. Artista este internată în spital din cauza unei probleme grave de sănătate și necesită recuperare medicală de urgență”, au declarat reprezentanții artistei.

De asemenea, Irina Rimes a făcut un video în care le-a exokicat chiar ea fanilor ce probleme are, cu puțin timp înainte să intre în sala de operație.

„Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus artista cu vocea stinsă.

 

Citește și: