Irina Rimes și David Goldcher se pregătesc pentru nuntă. Cei doi vor să facă pasul cel mare, iar artista a anunțat că vor fi mai multe petreceri, în diferite țări, pentru ca toate persoanele dragi să-i fie alături. Concret, o petrecere de nuntă va avea loc în România, una în Republica Moldova, țara ei natală, și o alta în Franța.

Nu se știe când va avea loc marele eveniment, însă cântăreața are deja o idee despre ce își dorește.

Deși a mai fost căsătorită în trecut, își dorește o nuntă mare și plănuiește trei petreceri, conform digifm.ro.

Petrecere cu lăutari în casa părintească din Republica Moldova

Artista vrea să facă o petrecere în Franța, țara de baștină a iubitului ei, David Goldcher, o alta în Republica Moldova, țara sa de origine, unde toate tradițiile să fie respectate ca la carte. În curtea părintească vor fi lăutari care îi vor încânta pe toți invitații și dansurile vor fi foarte importante, conform sursei citate.

Bineînțeles, o petrecere va avea loc și în România, cel mai probabil în Capitală sau prin împrejurimi și vor fi prezenți numeroși colegi de breaslă ai cântăreței.

Cum s-au cunoscut Irina Rimes și iubitul ei

Irina Rimes și David Goldcher s-au cunoscut la o sesiune de muzică în Franța și pare că a fost dragoste la prima vedere. De atunci, cei doi nu s-au mai despărțit decât pentru câteva zile.

Cine este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat în Franța

Iubitul artistei lucrează tot în domeniul muzical și a ajutat-o pe aceasta să învețe în timp record limba franceză.

Dacă la început au locuit amândoi în Franța, de câteva luni, David Goldcher a renunțat la țara natală și s-a mutat în România, unde locuiește cu iubita lui, Irina Rimes. Acesta a învățat și limba română și, binînțeles, îi cunoaște și familia.

Irina Rimes şi-a dus iubitul francez la părinţi. Ce a spus mama vedetei despre viitorul ginere

Irina Rimes și-a adus iubitul francez în România, de ziua ei. Imagini adorabile cu David și familia ei!

ubitul-francezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Cum a ajuns Irina Rimes de la ASE la Conservator. Cine i-a schimbat destinul artistei

Irina Rimes a iubit muzica încă de când era foarte mică, însă inițial a vrut să dea la Academia de Studii Economice din București. Cu toate acestea, artista a ajuns la Conservator și asta datorită unei întâmplări fericite.

Irina Rimes a mărturisit că inițial voia să meargă la Academia de Studii Economice din București, decizie luată împreună cu părinții ei. Întâmplarea a făcut însă ca părinții ei să ia ”la ocazie” niște profesori în mașină, care s-au dovedit a fi profesori la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Aceștia i-au sfărtuit pe părinții Irinei să nu-i strice viitorul, dacă aceasta este vocația ei.

„După ce am terminat liceul, planul era să dau la ASE. Țin minte că mergeam cu mama și cu tata la Chișinău să depunem dosarul la ASE și am avut marele noroc să luăm la ocazie niște oameni, care ce să vezi, erau profesori la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Și, la un moment dat, au intrat în vorbă cu părinții mei și le-au zis: „Dar de ce vreți să stricați drumul fetei dacă ea vrea să cânte?”.

La un moment dat, în loc să ajungem la ASE, am ajuns la Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice”, a declarat cântăreața pentru sursa citată.

Vezi și Cum o cheamă în buletin pe Irina Rimes. 10 lucruri mai puțin știute despre antrenoarea de la „Vocea”. Cristi Tabără i-a schimbat destinul cu un telefon

Citește și:

A murit Burt Young, actorul faimos pentru rolul din seria Rocky, cu Sylverster Stallone

Cristina Șișcanu, despre plecarea familiei din țară: „Am înțeles cât de bine ar fi pentru Filip. Ne pregătim, și moral, și material”. Ce nu au luat totuși în calcul