În toamna lui 2019, Ana Carina Lăcătușu pleca la facultate în Anglia, dorind să se specializeze în arhitectură. Iată că după 3 ani și-a îndeplinit visul. „Carina a aplicat la cinci facultăţi de arhitectură din Anglia şi a fost acceptată la toate. Până la urmă, dintre cele cinci a ales-o pe aceea din Oxford: o facultate nouă, a unuia dintre ma­rile colegii din Ox­ford, o şcoală foarte ambi­ţioa­să, care i s-a părut că i se potriveşte cel mai bine”, spunea mama ei, Irina Păcurariu, într-un interviu pentru Formula As.

Anul acesta, Carina a absolvit cu brio, iar de curând a avut loc și festivitatea, de la care nu au lipsit, evident, părinții. Vedeta TVR Irina Păcurariu a publicat pe Facebook un set de poze și un mesaj emoționant. „Și la două zile după ceremonie îmi tremură telefonul în mână alegând poze dintr-o zi în care emoțiile și-au făcut de cap. Nu îți dorim decât să mergi mereu pe un drum first class, dacă se poate cât mai mult și cu noi pe-aproape, chiar și la economy. Zilele astea ne-ai făcut indecent de fericiți”, a scris realizatoarea emisiunii „Rețeaua de idoli”.

irina-pacurariu-fiica-absolvire-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Irina Păcurariu și Ticu Lăcătușu au două fete superbe

Din anul 1998, Irina Păcurariu (53 de ani) este căsătorită cu Constantin (Ticu) Lăcătușu (61 de ani), celebru alpinist şi geolog, pri­mul român care a cucerit vârful Everest, la 17 mai 1995. Au două fete frumoase și deștepte, care azi au devenit adevărate domnișoare. Ana Carina are 22 de ani, iar Iris Petra, 15. Sunt părinți tare mândri și au vorbit mereu la superlativ, despre ele, în interviuri.

Irina Păcurariu și soțul ei, celebrul alpinist Ticu Lăcătușu. Fotografii: Facebook

„Dacă şi eu, şi Ticu am fi fost doar dis­peraţi să ne trimi­tem copiii la teme şi să le smul­gem telefoanele din mână, dacă n-am fi stat de vor­bă cu ei, dacă nu le-am fi dat exemplul unor discuţii pe diverse teme, unele dintre ele chiar aprofun­date, atunci n-am fi câş­tigat nimic, ci am fi pier­dut totul, n-am fi ajuns ca Petra să ne vor­beas­că, în clasa a V-a fi­ind, despre destinul po­li­tic al An­gelei Merkel şi n-am fi ajuns s-o ve­dem pe Ca­ri­na deve­nind o tânără echi­li­brată, în pas cu tim­pul, dar fără a manifesta a­ceastă tragică adicţie de internet”, mai spunea Irina Păcurariu, în Formula As.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Irina Păcurariu: ”Iubirea ne face vulnerabili”

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea a moștenit frumusețea de la mama sa. Cine este misterioasa Agatha Kundri Memete, soția realizatorului de la Antena 3