Irina Nicolae (44 de ani), fosta solistă a trupei A.S.I.A., și Marius Vizer (63 de ani), președintele Federației Internaționale de Judo, sunt topiți după prințesa care a venit în viețile lor, cu toate bucuriile și emoțiile pe care le poate aduce un copil.

În fiecare an i-au organizat petreceri gradioase, de la care nu au lipsit artiști de renume, printre care și celebrul Al Bano, prieten de familie cu soții Vizer. Evenimentele au avut loc la Budapesta, capitala Ungariei, acolo unde influentul om de afaceri Marius Vizer are reședința.

irina-nicolae-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Irina Nicolae și Marius Vizer, petrecere cu fast pentru Scarlett

Rare sunt ocaziile în care Irina Nicolae le arată fanilor de pe Instagram imagini cu fetița ei. Pe 02.02.2023 însă, în ziua în care fiica ei a împlinit 5 ani, Irina Nicolae a publicat câteva imagini de la petrecerea lui Scarlett Maria.

A fost ca un adevărat bal princiar, organizat la palat: invitații personalizate, decor cu tradafiri roz, corai și albi, tacâmuri din argint, pahare de cristal. Cele două torturi ale sărbătoritei au fost imense și superb decorate, unul cu Prințesa Disney Elena din Avalor, pesemne povestea preferată a sărbătoritei, iar celălalt sub forma unui carusel cu căluți. Meniul îți inspira lux și rafinament de la prima citire. Printre felurile alese s-au numărat tartar din scoici St.Jaques, clasicul și desăvârșitul Tournedos Rossini cu cartofi a la dauphinoise.

Irina Nicolae a publicat o poză și cu ea, etalându-și rochia elegantă, pe care a accesorizat-o cu sandale fine, bijuterii prețioase și o poșetă în formă de inimă.

Citește și: Irina Nicolae, declarație de dragoste pentru soțul ei de ziua lui. Cum arată acum fosta cântăreață

Citește și: Blestemul trupei A.S.I.A.? Divorțuri pe bandă rulantă, infidelități și ghinion în amor

Citește și: Adelina Pestrițu, petrecere grandioasă pentru fiica ei. Zeny a împlinit 4 ani și a fost sărbătorită cum nu s-a văzut în România

Citește și: Strănepoata regelui Mihai a împlinit 2 ani. Imagini de la petrecerea organizată de fostul principe Nicolae și de soția lui, Alina Binder, pentru fiica lor