Irina Nicolae (44 de ani), fosta solistă a trupei A.S.I.A., și Marius Vizer (63 de ani), președintele Federației Internaționale de Judo, sunt topiți după prințesa care a venit în viețile lor, în urmă cu 5 ani.

În fiecare an i-au organizat petreceri gradioase, de la care nu au lipsit artiști de renume, printre care și celebrul Al Bano, prieten de familie cu soții Vizer și, iată, după cum dezvăluie Irina, chiar nașul micuței. Despre toate acestea a vorbit Irina Nicolae în-un interviu pentru okmagazine.ro, povestind cum e viața lor la Budapesta, acolo unde au reședința de ani buni.

Irina Nicolae e oferit detalii și despre petrecerea grandioasă a lui Scarlett, eveniment care a avut loc la Paris. Micuța a împlinit 5 ani pe 2 februarie 2022. „Anul acesta, ziua ei ne-a prins la Paris. Soțul meu avea un campionat de judo acolo și era firesc să fim împreună. Am organizat  o cină alături de câteva persoane dragi nouă, iar ziua am petrecut-o la Louvre. Asta a fost dorința ei, să o vadă pe Monalisa!” 

fetita-irina-nicolaeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Are o copilărie normală și, sper eu, fericită! Merge la grădiniță, se joacă, face sport, călătorește, face lucrurile pe care le face orice copil de vârstă ei. Vorbește trei limbi. A început cu română și engleză concomitent, cumva le asimilează pe amândouă ca limbi materne, după care a urmat maghiara.

Nu aș putea să îți spun nivelul, pentru că eu nu vorbesc limba maghiară, dar ea vorbește atunci când este nevoie. Vedem pe viitor ce va mai învăța, probabil germană și italiană, că mă tot întreabă cuvinte în italiană, are această curiozitate. Își dorește mult să vorbească cu nașul ei, Al Bano, în italiană.

Al Bano este unul dintre nașii de botez ai fetiței mele. Ne leagă o prietenie frumoasă, de ani de zile, și suntem onorați că este părintele spiritual al fiicei noastre. Eu l-am cunoscut personal în anul 2012, prin intermediul soțului meu, atunci când am cântat prima dată pe aceeași scenă și împreună la Opera Garnier din Paris. Este un artist și un om extraordinar”, a povestit irina Nicolae pentru cel mai nou număr al revistei „OK! România”.

Irina Nicolae, despre decizia de a-și ține fiica ascunsă

Irina Nicolae și Marius Vizer se iubesc din 2002, s-au căsătorit în 2015, iar pe 2 februarie 2018 au devenit părinți. De atunci, viața lor gravitează în jurul micuței Scarlett Maria, pe care o protejează și o feresc de ochii presei. Din când în când, fosta solistă de la A.S.I.A mai publică pe Instagram câteva poze de familie. Irina a explicat, în interviul amintit, de ce nu arată chipul fetiței.

„Este alegerea noastră să nu o expunem public pentru că este un copil și va avea timp suficient mai târziu, dacă va dori să fie prezentă în viața publică sau pe rețelele sociale. Nu o ascundem, dar nu văd rostul expunerii unui copil. Copilăria nu se trăiește în online, ci în offline, în viața reală”.

Citește și: Al Bano împlinește 80 de ani și face un anunț exploziv. Adevăratul motiv al divorțului de Romina Power: „O spun în premieră!”

Citește și: Irina Nicolae și povestea fetiței ei, înger: „După o astfel de traumă, foarte puțini oameni rămân normali”. Întâmplarea paranormală pe care a trăit-o ulterior

Citește și: Sorana de la A.S.I.A., scrisoare deschisă pentru Irina Nicolae: „Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă!”

Citește și: Imagine adorabilă cu fiica Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer. Micuța e ca o prințesă roz