Mulți n-au crezut că relația Irinei cu Marius va rezista având în vedere diferența de vârstă de 20 de ani. Însă, cei doi s-au căsătorit pe 4 octombrie 2015, după 13 ani de relație, în cadrul unei nunți de vis, în Budapesta, Ungaria. Petrecerea a avut loc la “Four Seasons Hotel Gresham Palace” din Budapesta, cu vedere la celebrul Pod cu Lanţuri, în prezenţa unor oaspeţi precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, dar şi prietene de-ale miresei, cum ar fi Valentina Pelinel şi Mihaela Constantinescu.

De atunci, cei doi au devenit părinți, iar Irina este extrem de fericită și e topită după soțul ei și după aproape 20 de ani de relație, în care au împărțit și bune și rele. Drept dovadă, stau declarațiile de dragoste. Anul trecut când Marius a împlinit 62 de ani, fosta solistă de la Asia a făcut publică o imagine cu el și fetița lor, Scarlet Maria, alături de mesajul: La mulți ani, dragostea mea #totulmeu #fericire #iubire #mereuindragostita #familie!).

Irina Nicolae a părăsit România în urmă cu 15 ani

Irina Nicolae (43 de ani) formează un cuplu cu Marius din 2002 și au ales să-și petreacă poveste de iubire departe de ochii curioșilor, în țara vecină, cei doi fiind stabiliți în Budapesta de peste 15 ani. Artista este mamă cu normă întreagă, familia fiind pentru ea cea mai importantă. Ea a lăsat muzica pentru design interior, fiind foarte încântată de noul ei drum. Ba chiar, s-a întors pe băncile școlii.

Cum arată Irina de la ASIA, la un an după ce a devenit mămicăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

„Sunt mama, şi asta îmi ocupă tot timpul. Fetiţa şi soţul meu sunt cele mai importante persoane din viaţă mea şi majoritatea timpului meu le este dedicat. Însă anul trecut fiind unul atipic, am decis să îmi folosesc constructiv puţinul timp liber rămas şi să investesc în educaţia mea, aşa că m-am reîntors pe băncile şcolii, dacă pot spune aşa: am început să studiez limba germană şi, în plus, lucrez pe partea de design interior în câteva proiecte. Visele mele nu se opresc aici, aştept doar să îmi eliberez puţin timpul ca să mă pot implică 100% în următoarele proiecte. Până atunci învăţ, ca să fiu pregătită atunci când va fi momentul potrivit să demarez. (…)Am ales limba germană pentru că aşa am simţit. A fost o alegere personală. Cred că este important pentru viitorul copilului meu, care are cetăţenie austriacă, ca şi cea a tatălui său, să vorbesc această limbă”, a declarat Irina într-un interviu pentru OK Magazine.

Pe 2 februarie, fiica lor a împlinit trei ani și Irina mărturisește că ea și Marius și-au dorit foarte mult să devină părinți și deși micuța s-a lăsat mult așteptată, ea le-a completat viața în cel mai frumos mod posibil, iar de când ea face parte din viața lor au avut parte de cei mai frummoși ani, plini de un amalgam de trăiri. Mai mult, Irina a explicat și de ce nu postează imagini cu fiica ei pe rețelele de socializare.

„ Mămicile mă înţeleg cel mai bine. Zâmbetul fetiţei mele îmi luminează sufletul şi viaţa. Este un copil pe care ni l-am dorit enorm, care s-a lăsat mult aşteptat, dar care ne-a răsplătit şi ne-a completat viaţa în cel mai frumos mod posibil. Dumnezeu ne-a iubit enorm! Sunt şi zile în care oboseala se acumulează, dar un somn bun repară multe. Copilăria nu se trăieşte pe reţele sociale. Vreau ca fiica mea să crească liber şi să se bucure de această perioadă superbă, care nu se va mai întoarce niciodată. Este o fetiţă superbă, foarte creativă, foarte veselă, cu o personalitate puternică, dinamică, dar în acelaşi timp delicată. Este sociabilă, vorbeşte deja trei limbi, este atrasă de muzică, pictură şi cărţi, iubeşte florile, animalele şi are o poftă de viaţă fantastică.”, a mai spus Irina pentru sursa citată.

Fosta solistă a trupei ASIA a născut o fetiță pe 2 februarie 2018, iar de atunci toate atenția, grija și iubirea familiei gravitează în jurul ei.

Cu toate acestea, Irina arată spectaculos și pare că pentru ea timpul a stat în loc. Deși a împlinit 43 de ani, ea e complet neschimbată și arată fix ca pe vremea când cutreiera țara alături de trupa ASIA, doar că este mult mai împlinită și mai fericită.

Citește și:

Povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor. Sunt împreună de 14 ani și bruneta avea doar 19 ani când l-a cunoscut

Emily Burghelea, în lacrimi pe Instagram. „Am ajuns la limita puterilor”. Totuși, fanii o atacă fătă milă: ”Penibilă!”