De când s-a retras din trupa ASIA, Irina s-a concentrat pe viața de familie, iar în 2015 s-a căsătorit în cadrul unui eveniment de vis cu Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, la Budapesta. Mulți n-au crezut că mariajul lor va rezista având în vedere diferența de vârstă de 20 de ani. De atunci, cei doi au devenit părinți, iar cel mai recent mesaj al Irinei scoate la iveală noi detalii despre mariajul lor.

“Eu am fiţe, tu ai tupeu / N-o să ne fie foarte greu / Să vedem, să vedem, să vedem, ce-o să iasă”. Aşa fredona Irina Nicolae în trupa A.S.I.A., în anul 2000, și se pare că totul a ieșit bine. Cel puțin așa demonstrează cel mai recent mesaj al Irinei.

Fosta cântăreață i-a făcut soțului ei o adevărată declarație de dragoste soțului ei, pe 7 noiembrie, când acesta a împlinit 62 de ani. Lângă urarea de „la multi ani”, fosta solistă de la A.S.I.A a pus și o fotografie cu soțul și cu fiica lor, Scarlet Maria.

asiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Happy Birthday, my love! #myeverything #happybirthday #happiness #love #alwaysinlove #family” (n.r. La mulți ani, dragostea mea #totulmeu #fericire #iubire #mereuindragostita #familie!), a scris Irina pe Instagram, în dreptul fotografiei, iar cuvintele scrise de Irina demonstrează că ea și soțul ei se iubesc ca în prima zi și căsnicia lor e mai puternică ca niciodată, în ciuda faptului că au în spate 18 ani de relație. Irina Nicolae (42 de ani) formează un cuplu cu Marius din 2002 și au ales să-și petreacă poveste de iubire departe de ochii curioșilor, în țara vecină, cei doi fiind stabiliți în Budapesta, iar cei doi au un mariaj de invidiat.

Pe 4 octombrie 2015, Irina Nicolae (42 de ani) şi Marius Vizer (62 de ani) organizau o nuntă de vis la Budapesta, Ungaria. Petrecerea a avut loc la “Four Seasons Hotel Gresham Palace” din Budapesta, cu vedere la celebrul Pod cu Lanţuri, în prezenţa unor oaspeţi precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, dar şi prietene de-ale miresei, cum ar fi Valentina Pelinel şi Mihaela Constantinescu.

Fosta solistă a trupei ASIA a născut o fetiță pe 2 februarie 2018, iar de atunci toate atenția, grija și iubirea familiei gravitează în jurul ei.

Cu toate acestea, Irina arată spectaculos și pare că pentru ea timpul a stat în loc. Deși a împlinit 42 de ani, ea e complet neschimbată și arată fix ca pe vremea când cutreiera țara alături de trupa ASIA.

Citește și:

Andreea Marin despre diferența de vârstă de 10 ani dintre ea și iubitul ei: ”Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că-mi dăruieşte…”

Unde s-a mutat Raluca Pastramă după ce și-a anunțat divorțul de Pepe. Prima declarație