Irina Margareta Nistor și-a exprimat părerea sinceră despre serialul Clanul, unde regizor este chiar Anghel Damian, iubitul lui The Rose. Traducătoarea și criticul de filme a participat recent la podcastul „La mijloc”, acolo unde s-a arătat nedumerită de felul în care s-a făcut castingul pentru această producție.

Irina Margareta Nistor a recunoscut că, în trecut, ea și Anghel Damian au mai avut câteva altercații, însă conflictul nu a degenerat.

„Am bodyguarzi? Că ăsta e rău, mă bate la sfârșit! Am avut și o… (altercație verbală, n. red.), dar a trecut… Am avut și divergențe. Păi ar fi cam plicticos să nu avem”, a spus Irina Margareta Nistor, despre regizorul Clanul.

Actorii ăia seamănă toți între ei”. Replica lui Anghel Damian

Traducătoarea și criticul de filme nu s-a putut abține și a făcut o remarcă cu privire la distribuția Clanul. Irina Nistor este de părere că toți actorii semănă între ei.

„Când mi-au zis de la PRO că o să prezint cu cineva din Clanul… poate îmi ziceți cu cine prezint să mă uit și eu la actorul ăla. Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei.

Eu nu știu care e unul, care e altul. Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el, că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul, cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu”, a spus ea.

Replica a venit imediat de la Anghel Damian. „Marian Olteanu și Denis Hanganu nu seamănă. Nu seamănă deloc din punctul meu de vedere, mai ales că unul e blond, unul e brunet. În momentul în care urmărești un serial cap-coadă, se separă lucrurile”, a intervenit imediat Anghel Damian, evident, contrariat.

Irina Margareta Nistor, către Anghel Damian: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună”

„Da, da pentru că tu îi cunoști. Uite, ai spus două nume pe care nu le știu. Uite, Corneliu Porumboiu a avut actori absolut extraordinari (în filmul „A fost sau n-a fost”, n.m red.), actori din teatrele de provincie. Nu știam pe niciunul. Până am învățat pe fiecare cum îi cheamă, a durat”, a adăugat Irina Nistor.

Interviu EXCLUSIV Denis Hanganu (”Clanul”, PRO TV): ”Nu cred în celebritatea de pe la noi”

„E prima oară când aud remarca asta”, i-a zis Anghel Damian, la care Irina Margareta Nistor a replicat: „Pentru că nu îndrăznește nimeni să-ți spună. Asta e, eu îmi asum”.

„Cum nu îndrăznește nimeni? Dar ce aș putea să fac? E o părere, nu?”, a reacționat regizorul serialului Clanul.

„Trebuie să aibă ceva… Și multe dintre fete, cam toate sunt la fel, nu în Clanul, ci în filmele românești mă refer, în general”, a mai adaăgat Irina Nistor.

„Evident, eu am ales castingul, dar există și un ghid când alegi”, a mai spus Anghel.

„Uite, la Vlad, îi distingeam perfect”, a mai spus Margareta Nistor, încheind o discuție în care clar nu a câștigat nimeni.

Vezi și EXCLUSIV Secretele lui Marian Olteanu, alias David Pribeag din „Clanul”: ”Mă dedic unei relații dacă simt că merită”

Citește și:

Ce mari și frumoși sunt copiii Cristinei Spătar! Aida a împlinit 11 ani și seamănă cu mama ei. Albert e leit tatăl

Familia tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu, prima reacție. ”Nu s-a sinucis, că nu avea de ce”