Aceasta i-a pus în vedere Irinei Loghin că trebuie să părăsească scena, pentru că trebuie să mai cânte și niște tineri. Totul s-a întâmplat în huiduielile publicului, care plătise bilet pentru specatcolul unde capete de afiș erau Irina Loghin și Sofia Vicoveanca.

Irina Loghin, în vârstă de 84 de ani, recunoaște că a fost unul dintre cele mai penibile momente din cariera sa de artist.

„Eu nu vreau să ia amploare acest conflict. Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult. A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.

Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă. Am înțeles că e de la Radio.

Eu știam că prezenta o tânără programul, dar nu a mai fost fata aia drăguță. A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo. Dar, acolo nu era festival pentru tineri! Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca! Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră. Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară.

Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul tot striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni!”, a povestit Irina Loghin pentru Click!.

Cum se apără prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu

Doina Baciu, gazda evenimentului și cea care a scos-o pe Irina Loghin de pe scenă, a făcut primele declarații cu privire la acest subiect. Aceasta susține că marea artistă a vorbit urât despre restul artiștilor care ar fi trebuit să cânte, motiv pentru care o va da în judecată.

„A fost spectacol dăruit Radio Iași, avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului, și toate alea… Deja am luat legătura cu avocatul vor fi acționați în judecată cei de la ziar.

A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin. A fost să cânte, am dovezi că nu a dat nici măcar o factură, chitanță, banii sunt virați de organizator din luna martie, și sunt mai multe dovezi pe care acum le-am primit unde a fost cazată și ce a făcut.

Chiar acum m-am despărțit de avocat, urmează un proces, probabil până voi ieși la pensie voi fi bogată!”, a declarat prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu, pentru Star Popular.

Irina Loghin: „De ce mă dă pe mine ea în judecată, că m-a dat afară de pe scenă?!”

Irina Loghin a rămas de-a dreptul stupefiată de declarațiile Doinei Baciu și de acuzațiile care i-au fost aduse.

„Această persoană nu cunoaște, cred, valoarea unui spectacol, nu pot spun de unde a apărut. Celui care a organizat, Ion Macovei, îl știu de mult, i-am spus că vreau să cânt o oră. Faptul că am intrat atunci și ei nu au prezentat tinerii înainte nu e vina mea. Eu nu am o problemă cu tinerii, sunt talentați. Nu era momentul lor acolo, publicul a plătit să cânte Irina Loghin!

De ce mă dă pe mine ea în judecată, că m-a dat afară de pe scenă?! Macovei a greșit pentru că el m-a invitat! Clauzele mele din contract sunt să cânt 50 de minute, o oră, altfel nu mulțumești publicul, trebuie să justifici banii!

Să mă dea în judecată pentru ce? Eu nu am jignit pe nimeni! Eu am fost jignită că m-a dat afară din scenă! Doamna aceea mi-a zis: «Așa sunt ăștia consacrați, nu-i lasă și pe cei mici să se lanseze!»

Așa a zis pe scenă, asta m-a deranjat! Eu eram lângă ea! Era pusă pe rele.

Înainte să intre ea pe scenă, l-a trimis pe Macovei si mi-a adus un buchet de flori. Macovei mi-a spus: «Vă rog să părăsiți scena că la 22 ne dă afară!» Aveau de promovat tinerii ăștia! Dar, publicul nu era interesat de ei, ci de capetele de afiș!

Cum să jignesc eu tineretul? Nici nu știu cine sunt! Habar nu aveam. Când am ajuns și am văzut câți sunt, eu i-am spus: domnul Macovei, vezi că eu intru după o oră. Voia să mă bage ultima! Mai cântam și eu vreo două piese. Am intrat după o oră și un sfert! Sofica a cântat prima! Cred că vreo 20-25 minute”, a mai declarat Irina Loghin pentru Click!.

Irina Loghin, punct de vedere oficial după scandal: ”Eu una nu am nicio supărare pe dumneaei. Dimpotrivă!”

Irina Loghin a postat și un mesaj pe Facebook, cu privire la scandalul în care a fost implicată fără voie: ”Dragi prieteni, În legătură cu neînțelegerea de la spectacolul aniversar Ion Macovei de la Iași, doresc să lămuresc câteva lucruri.

Sofia Vicoveanca și cu mine am fost capete de afiș la acest eveniment. Ca întotdeauna, publicul ieșean, care a plătit bilet pentru a participa la acest spectacol, a fost foarte receptiv, aplaudând frenetic după fiecare melodie. Nu mi-am imaginat că dorința mea de a răspunde doleanței publicului ar putea crea o asemenea situație.

Înțeleg însă că organizarea nu a fost perfectă, iar doamna Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul, fiind presată de durata de rezervare a sălii.

Am considerat că, dacă intru la o oră și un sfert, spectacolul se va termina la două ore, neștiind că vor mai urma și alți interpreți după mine.

Știm cu toții cât de obositor este să organizezi un eveniment de o asemenea amploare. Cred că doamna Doina Baciu a făcut tot posibilul să coordoneze spectacolul, deși nu i-a fost ușor.

Eu una nu am nicio supărare pe dumneaei. Dimpotrivă, îi mulțumesc pentru efortul depus în organizarea serii. Îi urez numai bine și sper că lucrurile se vor lămuri frumos între noi.

Menționez că onorariul mi-a fost trimis din primăvară, existând factură pentru suma primită.

Acesta este singurul comentariu pe care îl voi face pe marginea acestui subiect”.

Vezi și Irina Loghin, petrecere de vis pentru unica ei nepoată, care a împlinit un an. Ce a ales micuța de pe tavă după ce nașii i-au rupt turta dar și Irina Loghin, petrecere de vis pentru unica ei nepoată, care a împlinit un an. Ce a ales micuța de pe tavă după ce nașii i-au rupt turta

Citește și:

Cristina Șișcanu a împlinit 39 de ani. Cât a costat cadoul de la Mădălin Ionescu: „Baby, daaa, îmi plac”

Mathew Perry a fost înmormântat. Actorii din „Friends”, imagini emoționante alături de familie, la ceremonia restrânsă