Ana Alexandra, unica nepoată a Irinei Loghin, a împlinit un an pe 28 septembrie și a fost sărbătorită cu fast, mai ales că în aceeași zi nașii Alina și Romeo Negoiasă, de la trupa Alesis, i-au rupt și turta, așa cum este obiceiul. Bunica Irina Loghin, fericită și emoționată, a publicat pe contul ei de Facebook multe poze și filmulețe de la eveniment.

nepoata-irina-loghin-turtaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Dragii mei, sunt tare fericită, nepoțica mea frumoasă a împlinit un anișor! Să crești mare și să ai mult noroc! Sunteți curioși să vedeți ce a ales de pe tavă?”, a scris Irina Loghin în dreptul imaginilor de mai jos. Ei bine, Ana Alexandra și-a asigurat viitorul, dacă e să facem o glumă legat de cele trei obiecte alese de pe tavă. Micuța a pus mâna mai întâi pe brățara de aur, ceea ce ar însemna bogăție, bunăstare, oameni și lucruri de preț în viața ei, apoi a atins microfonul, așa că ar putea moșteni talentul mamei sale, Irinuca, și pe cel al bunicii, marea cântăreață Irina Loghin. Ultimul obiect ales de Ana Alexandra a fost cardul de bani. Fără comentarii, Ana a avut mână bună!

Fetița a primit o urare pe Facebook și de la nașii ei, cuplul de artiști Alina și Romeo Negoiasă, de la trupa Alesis, buni prieteni de-ai Irinei Loghin. „Astăzi, 28 septembrie, finuța noastră, Ana-Alexandra Barbu, a împlinit un an. La mulți ani, prințesa noastră! Să-ți fie viața binecuvântată!”, a fost mesajul nașilor.


Irina Loghin, familie model. Solista are doi copii mari

Solista de muzică populară Irina Loghin şi soțul ei, Ion Cernea (86 de ani), fost campion la lupte greco-romane, sunt un exemplu de familie-model. Ion Cernea a fost campion naţional la lupte greco-romane în 1956 şi 1958-1964, la categoriile 52 ,57 si 63 kg. A obţinut titlul de vicecampion olimpic în 1960 şi medalia de bronz la JO din 1964. În 1961 a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial de lupte, iar în 1965 a devenit campion mondial.

Sunt de aproape 5 decenii împreună și şi-au crescut frumos copiii, pe Ciprian (48 de ani ) şi pe Irinuca Iris (45 de ani). Fiica Irinei Loghin are și ea un mariaj fericit alături de Bogdan Barbu, un coleg de muncă din Târgu Jiu, cu care s-a căsătorit în 2018.

Puțini își mai amintesc că Irinuca, fiica Irinei Loghin, a avut o relație cu nimeni altul decât Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu. Cu toate că Ion Dolănescu şi-a dorit enorm ca fata Irinei să-i devină noră, Ionuţ a părăsit-o pe Irinuca pentru Maria, o femeie mai mare decât el cu 10 ani, cu care s-a căsătorit în Australia, dar de care avea să divorţeze când a întâlnit-o pe Doiniţa, actuala lui soție.

Citește și: Fuego, mesaj încărcat de dragoste pentru mama lui ”adoptivă”: ”Te iubesc, mamă Irina!” Irina Loghin a împlinit 84 de ani și cea mai mare dorință i s-a îndeplinit

Citește și: Irina Loghin, despre drama care i-a marcat copilăria. Cântăreața de muzică populară, la un pas să fie ucisă