Irina Loghin a povestit în cadrul emisiunii lui Dan Negru, ”Legendele”, despre drama care i-a marcat copilăria. Artista de muzică populară a fost la un pas să fie ucisă de o haită de lupi, atunci când avea doar câțiva ani.

Irina Loghin și-a deschis sufletul și a mărturisit că a avut parte de o copilărie grea și niciodată nu a crezut că va ajunge să aibă succesul de astăzi. Artista a povestit pe larg un episod care i-a marcat de-a dreptul primii ani de viață, Fusese trimisă să aducă oile de la păscut, dar s-a trezut față în față cu lupii.

”Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât”, povestește artista.

A fost alergată de o haită de lupi

Cântăreața a fost la un pas să fie omorâtă, asta după ce l-a confundat pe cățelul său cu un lup. Când s-a apropiat de animal, a văzut că mai sunt alte șapte lângă acesta, toți pregătiți să o atace.

Mica Irina pe atunci a fugit, iar haita de lupi, după ea. Într-un final a reușit să scape cu viață, la apariția fratelui ei și al prietenului lui, însă nu va uita această zi niciodată.

”Când am ajuns acolo, acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăci, care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea Dolfa.

Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Era o haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta… m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu, după oi şi lupii, după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”, a povestit Irina Loghin.

Vezi și Irina Loghin a fost de 11 ori în Țara Sfântă! Care era dorința ei de fiecare dată

Citește și:

Randi, despre femeile din viața lui: „Am fost înșelat și am și înșelat”. Ce fel de femeie își dorește lângă el

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sărbătoresc un an de relație. Vacanță romantică în doi