Irina Loghin a avut mereu grijă de sănătatea ei. Artista a renunțat la carne, în urmă cu 50 de ani, face sport zilnic și este mereu atentă la alimentație.

Deși nu a avut niciodată probleme cu greutatea, la 83 de ani, a decis că, pentru sănătate, ar fi bine să scape de câteva kilograme. Îndrumată de medici, artista a ținut, timp de șapte zile, o dietă de detoxifiere bazată pe sucuri, în urma căreia a slăbit patru kilograme.

Am fost recent la o clinică din Brașov”

Recunoaște că se aștepta să fie mai greu, dar nu a fost cazul.

”Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură.

Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate că nu am avut niciun fel de senzație de foame.

Fix din oră în oră ni le dădea acolo. Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme.

Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara, ne apuca foamea. A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile.

Important e cum mă simt, așa cum arăt. Este pentru sănătate. M-am trezit cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a declarat Irina Loghin conform wowbiz.ro.

Nu vrea să se oprească din slăbit

Deși a slăbit deja patru kilograme, artista continuă să urmeze un regim alimentar recomandat de medici și spune că își dorește să mai slăbească.

„Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună. Nu am simțit că îmi este foame.

După ce m-am întors de acolo, am ținut dieta pe care mi-au dat-o. Slăbesc în continuare și o să slăbesc până o să îmi convină mie”, a adăugat cântăreața de muzică populară.

Vezi și Irina Loghin, despre băutura bizară pe care o consumă pentru a se menține în formă, la 82 de ani. A spus toată rețeta

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care soția lui Ilie Năstase a renunțat la divorț: „Îi plesniseră niște vase de sânge!”

Narcisa Suciu a fost operată de urgență: ”Practic, lunea trecută murisem”