Mai mult, ea nu s-a sfiit să dezvăluie rețeta după care o prepară, în fiecare toamnă.

Irina Loghin are 82 de ani, dar reușește să se păstreze în formă printr-o alimentație bună, sport și o băutură puțin neobișnuită pe bază de must și hrean. Cântăreața de muzică populară reușește să se mențină în formă și a oferit rețeta inedită a băuturii pe care o consumă toamna pentru a se proteja de virusurile din aer.

Irina Loghin a dezvăluit faptul că își prepară singură această băutură care o ferește de bolile tomantice și de virusuri. Licoarea e realizată din doar două ingrediente, care, combinate, nu ar putea sugera nimic bun: must și hrean. Cu toate acestea, e clar că băutura are efect.

Iată ce spune Irina Loghin despre băutura care îi e nelipsită din casă: „Mustul cu hrean, pe care îl consum eu toamna, este preparat după o rețetă a mea, are un gust extraordinar şi se face în felul următor. Peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame de hrean, la o damigeană de 25 de litri”, a spus Irina Loghin, conform click.ro.

Face sport în fiecare zi, chiar și la această vârstă

Irina Loghin ține foarte mult și la dietă, dar și la sport. Interpreta de muzică populară a vorbit de mai multe ori despre modalitatea prin care reușește să se mențină atât de bine în formă.

Chiar dacă are o vârstă respectabilă, Irina Loghin face mișcare în fiecare zi, cel puțin o oră jumătate – două. Însă are și un regim alimentar bine pus la punct, pe care-l urmează cu strictețe de aproape 50 de ani.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc (…). Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea.

Nu pot să spun că la 82 de ani ai mei fac pe zmeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate – două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

Iar pe lângă mustul cu hrean, artista, care a trecut și prin Covid, a dezvăluit că ceaiul de cătină îi e un aliat de nădejde. ceaiul de cătină. Cântăreața îl consumă zilnic, dimineața, după ce dă planta prin blendar și o strecoară.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. (…) Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a spus Irina Loghin la o emisiune tv.

Vezi și Ce secrete de frumusețe are Irina Loghin, la 82 de ani: ”E lege, în fiecare zi…”

Citește și:

Ce l-a întrebat Lavinia Pîrva pe Ștefan Bănică Jr când l-a cunoscut?

Liviu Chiorpec a murit. Celebrul bucătar care a făcut senzație la Chefi la cuțite a pierdut lupta cu cancerul