Nu există an în care solistul, Paul Surugiu pe numele lui adevărat, să nu marcheze public aniversarea Irinei Loghin.

„Azi este ziua doamnei Irina Loghin, mama mea adoptivă, omul alături de care am văzut mai bine de jumătate de planetă, am făcut două albume de succes, am câștigat un disc de platină și unul de aur pentru vânzări, multe premii, devenind o familie adevărată peste ani.

Îi doresc, după cum este firesc, ani mulți și liniștiți, putere și frumusețe a sufletului”, i-a scris artistul celei care l-a inspirat în carieră.

Mesajul continuă cu o descrie măgulitoare la adresa Irinei Loghin, o artistă fără egal, dar și un om deosebit, după cum susține Fuego.

”Doamna Irina este altruistă, este darnică, sensibilă și mare iubitoare de simplitate. Niciodată nu a epatat.

De la ea am învățat că e important să-i asculți pe cei care te iubesc, să le fii aproape și să încerci să lași acasă toate problemele, pe scenă fiind mereu o continuă sărbătoare, pe care trebuie și tu, oricât ar fi de greu, să o celebrezi cu demnitate, iubind cu ardoare ceea ce faci.

La drum, ea este energia grupului, bucuria noastră. De fapt, mă și uimește cum reușește să fie atât de tonică. Nu mai spun de forma în care este, făcând zilnic sport, având grijă cu sănătatea și cu felul în care arată.

Probabil că folclorul nostru n-ar fi fost la fel fără glasul său, care-a reușit să pătrundă în toate zonele, fiind iubită de toată țara. Eu nu pot decât să-i mulțumesc cu tot sufletul meu, fiindcă am construit împreună un duet de succes. Te iubesc, mamă Irina!”, a scris Fuego, pe Facebook.

Vezi și Cum arăta Fuego în adolescență, când cânta pop-rock: ”Nu râdeți prea tare…”

Citește și:

După probabil cea mai toxică relație din viața sa, când a trecut pe lângă moarte, Daniela Crudu vorbește despre căsătorie

Iubita actriță din Las Fierbinți a născut al doilea copil! Prima poză cu bebelușul!