Irina Fodor a ajuns în Turcia, acolo unde încep filmările pentru „Asia Express” sezonul 4. Încă din prima zi, prezentatoarea TV s-a confruntat cu probleme și i-a transmis imediat un mesaj Ginei Pistol.

Soția lui Răzvan Fodor a pornit în aventura Asia Express și deși abia a ajuns la destinație de start, în Turcia, deja are probleme. Concurenții au avut parte de un moment neplăcut, în camera de hotel. Vedeta a împărtășit experiența cu fanii de pe contul de socializare, unde a postat și imagini.

„Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva?! Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă? Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel? Cred că trebuie să mă mut!”, a spus Irina Fodor la InstaStory.

Câţi bani primeşte Irina Fodor de la Antena 1 pentru emisiunea “Asia Express”?

Mai mult, Irina i-a trimis imediat un mesaj Ginei Pistol: „Gina Pistol, pentru situații din astea nu m-ai pregătit”.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina, în rolul de prezentatoare TV. Mămica Gina Pistol și-a luat la revedere, pentru o perioadă, de la emisiunile ce i-au adus un succes uriaș, în ultimii ani – „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

irina-fodor-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În timp ce blonda se va concentra pe creșterea fiicei sale, locul ei va fi luat de nimeni alta decât Irina Fodor, soția șarmantului Răzvan Fodor, câștigătorul celui mai recent sezon „Asia Express”. Detalii din culise au început să iasă la lumină și s-a aflat chiar câți bani primește Irina Fodor de la Antena 1 pentru emisiunea Asia Express. Potrivit unor surse citate de Știri din Lume, bruneta ar primi nu mai puțin de 10.000 de euro pe lună la Asia Express, cu aproape opt mii de euro mai puțin decât lua Gina Pistol. Filmările pentru show-ul ce se va filma în Turcia, Georgia și Azerbaijan vor dura mai mult de două luni – zece săptămâni.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm.

În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.

Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.

A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului. În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile “gospodăriei” în cele două luni cât voi fi plecată”, a declarat Irina Fodor.

Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților va începe în curând la Antena 1. Show-ul vine cu mici schimbări, atât în privința destinațiilor pe care concurenții le au de străbătut, cât și a prezentatorului. De data asta, Irina Fodor este cea care va însoți vedetele în marea călătorie. Filmările au început, iar show-ul va fi difuzat cel mai probabil în toamnă.

Citește și:

Alina Sorescu a fost întrebată dacă divorțează. Răspunsul l-a dat, în direct, într-o emisiune TV: „Nu fac din viața mea…”

Regina Elisabeta a-II-a, „dezamăgită profund” de prințul Harry. Declarația lui a deranjat-o foarte tare: „A luat totul foarte personal”