De când a plecat în aventura vieții sale, soția lui Răvan Fodor distribuie imagini inedite din locurile pe care le explorează. S-a fotografiat alături de localnici și a împărtășit fanilor peisajele excepționale pe care le admiră. Joi, 2 iunie, le-a dat însă o veste proastă fanilor săi.

Irina Fodor a distribuit un clip video în care apare cu mâna invadată de o erupție destul de urâtă, și un alt fragment video în care are brațul bandajat. Se pare că prezentatoarea se confruntă cu o alergie la soarele mult prea puternic din Mexic.

vedeta-a-facut-o-alergie-urata-de-la-soareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Deși Irina Fodor a folosit cremă de protecție cu factor UV și s-a hidratat corespunzător, corpul ei nu a făcut față căldurii copleșitoare. A avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în prezent urmează un tratament medicamentos, pe care trebuie să îl respecte cu sfințenie.

Decor complet schimbat pentru noua emisiune

„America Express. Drumul Aurului” va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri.

Ele pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia. Premiul pus în joc nu este unul de neglijat, el ridicându-se la 30.000 de euro!

Cine sunt concurenții de la „America Express” 2022

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care pronesc în aventura vieții lor, „America Express”.

Vezi și De ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”. Vedeta a devăluit adevăratul motiv. Ce a avut Smiley de spus

Citește și:

Brigitte divorţează de Florin Pastramă. Bruneta a spus și care este motivul: ”M-am săturat să…” E a doua oară când trece printr-o astfel de situație cu un soț

Cum slăbește Monica Tatoiu 1 kilogram pe zi: ”Se ține patru zile”