Irina Deleanu, fostă campioană la gimnastică ritmică, a trăit momente grele de față cu fetița ei de 13 ani, care suferă de diabet de tip 1, insulino dependent. Femeia povestește că a avut o altercație cu nimeni alta decât Alina Pușcaș, care a fost deranjată când i-a văzut mașina parcată la mall, pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Irina Deleanu a avut o reacție virulentă pe pagina ei de Facebook, explicând că, din nefericire, a avut toate motivele să parcheze acolo. Redăm, mai jos, postarea Irinei Deleanu.

Irina Deleanu, reacție virulentă la adresa Alinei Pușcaș. Ce s-a întâmplat la mall

„Mă uimește ignoranța unora în prima fază…Apoi mă șochează perseverența cu care insistă să se facă de râs față de toată lumea, în faza doi și trei..

Numită Alina Pușcaș, actriță se pare și mare moderatoare de emisiuni pe la TV, are o ieșire delirantă astăzi în parcarea Mall Promenada, când mă vede parcând pe spațiul destinat persoanelor cu dizabilități/handicap. Fiica mea suferă de Diabet de tip 1 insulino dependent de mai bine de 4 ani. Este o boală incurabilă, care necesită 4 injecții cu insulină pe zi.. în fiecare zi, și de Crăciun, și de Paște, și în vacanță, și la școală, și tot timpul și TOATĂ VIAȚA. De regimul alimentar nu mai vorbesc, pentru că uneori ți-e greu om adult să-ți cântărești mâncarea și să nu poftești la dulciuri dapăi un copil care va ține acest regim TOATĂ VIAȚA. Inutil să spun că această boală îți atacă organele interne prin prezența zahărului în sânge și că cel mai negru scenariu este amputarea picioarelor, orbirea și altele până la deces.

Irina Deleanu: „Mi-a făcut poză la mașină, crezând că mă prinde în offside”

Ca să revin la problemă, dna în cauză, ALINA PUȘCAȘ, actrița Antenei 1, îmi adresează cu dispreț un “să nu vă dea Dumnezeu nevoie de acest loc de parcare”, în același timp fiica mea, aflată în mașină cu mine, îmi spune “Uite-o pe dna aceea draguță de la televizor”…

În momentul acela am realizat cât de pur și curat este sufletul copilului meu chiar și așa încercat de destin, cu această boală, și cât de urat și hâd poate fi sufletul persoanei care atacă fără minim de bun simț și precauție în a verifica măcar ecusonul mare, albastru, din parbrizul mașinii mele.

Probabil că statul român, când mi-a eliberat acest permis de parcare în urmă unei comisii autorizate, nu a fost atât de priceput și informat despre această condiție de sănătate precum doamna Alina Pușcaș, dansa știind mai bine ce este periculos și ce nu, din moment ce mi-a atacat copilul, spunând că îl vede pe picioare foarte bine sănătos și că i se pare nesimțire că am parcat pe acel loc.

Nu i-aș dori doamnei să treacă cu copiii dânsei prin ce trecem noi (eu și fiica mea), cu măsurat glicemia de cel puțin 10 ori pe zi, inclusiv noaptea la 3 a.m (în fiecare noapte), TOATĂ VIAȚA!

Să vă mai spun că la această boală emoțiile puternice sunt de evitat total și că orice șoc îi afectează starea de sănătate, iar dna ALINA PUȘCAȘ fix asta i-a dat fiicei mele după “ieșirea justițiară” pe care a avut-o față de noi? Să vă spun că i s-a făcut rău în Mall și i-a crescut glicemia?! Probabil că aceste lucruri sunt nimicuri pentru Dna Pușcaș.

Probabil că nu aș fi scris aceste rânduri dar nu este pentru prima dată când ni se întâmplă asta și dacă de la cei de la rând la șaorma sau cine știe ce rătăcit din parcarea Kaufland nu am nicio pretenție mă gândesc că doamna în cauza educă poporul cu televizorul și ar fi trebuit să fie mai informată și mai ponderată în reacțiile vis a vis de un copil declarat cu handicap grav permanent.

Menționez că mi-a făcut poză la mașină, crezând că mă prinde în offside.. Greșit total!!! Eu la rându-mi promovez corectitudinea și respectarea regulilor și niciodată nu mi-aș aroga vreun drept care nu mi se cuvine.

Probabil că a deranjat-o marca mașinii noastre, pentru că, să nu ne ascundem după deget, dar în România a fi declarat persoană cu handicap sau dizabilități este egal cu sărac lipit, murdar, amărât și vai mama ta.. în niciun caz nu poți avea o mașină de lux sau o viață decentă și demnă. Asta-i mentalitatea românescă, în afara țării nu m-am lovit niciodată de asemenea reacții.

Menționez că dna Alina Pușcaș, când și-a dat seama că s-ar putea totuși să greșească în reacția pe care a avut o față de noi, mi-a spus că permisul de parcare special e pentru fetiță, nu pentru mine, ca și cum eu nu aș fi îngrijitor și fetița mea ar putea conduce mașina la 13 ani. Noaptea minții!!!

În final, spun că nu voi renunta să parchez pe acest loc special care este fix dreptul fetiței mele oferit de statul român în urma recomandărilor comisiilor medicale.

Cred că putem să încetăm să mai fim ignoranți și să fim un pic mai bine informați de anumite lucruri. Sau măcar să dăm dovadă de bun simt și înainte să atacăm, să ne informăm corect dacă persoana pe care o atacăm este vinovată sau nu, altfel te faci de tot râsul și îți cam arăți valorea sau non.

Citește și: Poză de colecție. Ion Țiriac s-a afișat public cu bruneta superbă despre care s-a spus că i-ar fi iubită

Citește și: Alina Pușcaș, superbă în costum de baie, după 3 nașteri. Imagini inedite din vacanța cu soțul. Ce o nemulțumește, totuși, în Ibiza