Monica Gabor și Irinel Columbeanu nu-și mai încap în piele de mândrie. Fiica lor de 15 ani este elevă eminentă în clasa a X-a, la Malibu High School (MHS), în America, dar și o adolescentă frumoasă, delicată și manierată. Irinuca are planuri mari, își dorește să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg, însă până atunci nu se dezice de cochetăriile specifice vârstei și experimentează tot felul de look-uri. Cele mai noi imagini cu ea, îmbrăcată în rochie de seară, lungă, cu bretele fine și spatele gol, sunt de vis. Irinuca are și un machiaj vizibil, dar finuț, sprâncene sunt aranjate și pieptănate, genele curbate cu mascara, iar buzele și unghiile, roșii. Părul de Cosânzeană, blond, buclat, îi încadrează superb fața de păpușă și îi acoperă umerii.

Irina Columbeanu, o mică divă în America

Imaginile par realizare în casa din Malibu, în care locuiește alături de mama ei și de tatăl ei vitreg, Mr. Pink, și au fost publicate azi (18 octombrie) pe contul de Instagram al Irinei. „My love”, i-a scris mătușa Ramona Gabor, în comentarii. „Semeni cu tatăl tău”, „Frumoasă foc”, „Ești o frumoasă, la fel cum este și mama ta”, „Drăguță foc cu chipul tatălui și frumusețea mamei”, „Ai crescut frumos, ești superbă”, „Ești superbă, Irinuca, ce mândri trebuie să fie celebrii tăi părinți”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Irinuca, pe Instagram.

irina-columbeanu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Irina Columbeanu, lăudată în presa din America. Fiica lui Irinel și a Monicăi este un mic geniu: „Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg”. Cu ce se ocupă la 15 ani

Citește și: Irinel Columbeanu, mesaj duios pentru fiica lui, de Sfânta Irina. Își serbează amândoi onomastica