Irina vrea să devină avocat și participă de pe-acum la simulări de procese, unde are post de avocat. Despre dorințele Irinei a vorbit chiar tatăl ei, Irinel Columbeanu, pentru Click!.

A trecut în ultima perioadă prin multe situații delicate, precum pierderea averii, problemele de sănătate, însă realizările fiicei îl fac cel mai fericit. Irinel Columbeanu uită de toate necazurile vieții atunci când Irina îl sună din America și îi povestește despre realizările ei.

Irina este frumoasă, este înaltă și este înzestrată cu o inteligență precoce. Adolescenta în vârstă de 14 ani știe deja ce își dorește să facă în viață. Va îmbrățișa cariera de avocat. Deja ia parte la simulări de procese care o ajută să acumuleze cunoștințe în domeniu. 

 „Irina este o adevărată domnișoară. Merge la concursuri, e hotărâtă să îmbrățișeze cariera de avocat. Participă ca avocat la simularea unor procese, „mock trial”, de fapt asta înseamnă, un proces simulat cu juriu, avocat, victimă, acuzat.

Ce m-a impresionat e ca ea a particpat în calitate de avocat al unei țări precum Japonia. Știu că a avut succes, iar pledoaria ei a fost apreciată de cei care erau prezenți acolo.

Studiază deja de pe acum. Are note foarte bune.

Nu mi-a spus de ce a ales această meserie, nu știu dacă a fost influențată de ceva anume, de cineva. Dar știu că pentru ea învățatul e cea mai mare pasiune. E un spirit de competitivitate foarte mare în clasa ei, mă bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit”, a povestit Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu s-a urcat deja la volanul mașinii

Deși a împlinit 14 ani, în ianuarie, încă nu are buletin. Domnișoara lui Irinel trebuie să vină în țară pentru aceste proceduri. Din cauza restricțiilor pandemice, dar și a programul școlar, acest lucru nu s-a întâmplat încă.

Până atunci, Irina șofează. Da, e adevărat. Adolescenta conduce deja mașina familiei.

„E adevărat. A apucat-o acum pofta de condus mașina. Legislația, în SUA, permite tinerilor americani să se urce la volan la o vârstă destul de timpurie. Mai iese cu mașina, mai conduce. Din câte am observat, are o pasiune de a descoperi aspectele vieții”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Vezi și Irinuca s-a transformat într-o adolescentă superbă. Cum arată acum fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Citește și:

Codin Maticiuc s-a iubit cu multe femei celebre și recunoaște că nu poate renunța definitiv la ele: ”Sunt prieten cu toate…”

Cristina Spătar spune dacă există vreun bărbat în viața ei