Cea care a realizat înregistrarea este, cel mai probabil, mama sa. În orice caz, Irinuca este deja o domnișoară, iar felul în care vorbește de la tribună cu siguranță a impresionat pe toată lumea. Accentul ei e perfect, la fel dicția, semn că s-a adaptat perfect la viața peste Ocean.

”Ieri fiica mea Irina a absolvit ceea ce, cu 49 de ani în urmă, când le-am absolvit și eu, se chemau clasa a 8-a și Școala Generală? ? ? ? ? ? ”, a scris Irinel Columbeanu pe rețelele de socializare, în dreptul înregistrării. Se simte în puținele cuvinte dezamăgirea că nu i-a putut fi alături fiicei sale.

Ce spunea Irinel Columbeanu despre plecarea fiicei sale în America

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos.

Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, spunea Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV despre plecarea fetei sale în SUA.

Vezi și Irina Columbeanu s-a transformat într-o adolescentă superbă. Cea mai recentă imagine cu ea a cucerit internetul

Citește și:

Marea noastră solistă de muzică populară trece prin momente cumplite: ”Văd prin casă totul plin de păr”

Oana Roman, primele declarații despre împăcarea cu Marius Elisei. Acum 7 ani făceau nunta