Recent, aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care e aproape goală. Pozează cu spatele și doar niște șnururi încearcă să acopere ceva, fără vreun succes.

 

View this post on Instagram

 

thank you @sixtyhotels for the beautiful stay. I may never be allowed back but it’s chill. Also my butt isn’t that white. It’s the sun. No it’s also that white.

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on


În timp ce fanii s-au îngrămădit să o felicite pentru silueta perfectă și pentru îndrăzneala ei, au existat și câteva voci critice. Dintre acestea, cea mai vehementă a fost cea a celebrului său tată, actorul Alec Baldwin, în vârstă de 61 de ani.

Nu e greu să-ți imaginezi reacția lui, în momentul în care a văzut postarea fiicei sale, una complimentată de bărbați pofticioși de pe întreg mapamondul.

”Poftim? (în sensul de ”ce e asta?”)”. Atât a fost în stare să comenteze Alec Baldwin, probabil enervat la culme. Despre actor se știe că are un temperament vulcanic și că nu prea știe să-și stăpânească emoțiile.

Și Billy Baldwin, unchi al lui Ireland, a lăsat un comentariu: ”Greu pentru unchiul Billy să dea like. Ciudat”. Totuși, acesta a adăugat o inimioară roșie la postare.

Nu e prima oară când Alec Baldwin reacționează la postările fiicei sale. Anul trecut, Ireland a postat un alt instantaneu în care era aproape goală, militând pentru PETA. Actorul a scris atunci tăios: ”Nu, chiar nu!”.

Ireland este una dintre modelele care nu vrea să intre în tipare. Nu vrea să ajungă la talia zero și sfătuiește femeile să se accepte și să se iubească indiferent de cum arată corpul lor. În plus, tânăra este și una dintre vedetele care refuză ca fotografiile să-i fie modificate în Photoshop sau alte programe.

Ireland este mandra de tatuajele saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Și, spre deosebire de alte modele, Ireland este o împătimită a tatuajelor și mândră de asta.

Vezi și Au împreună patru copii, dar nu se opresc pănă nu vor mai face o fată. Capul familiei, un actor faimos de 60 de ani, e depășit de situație!

Citește și: