Modelul Ireland Baldwin, fiica actorilor Alec Baldwin și Kim Basinger, a dezvăluit recent, într-o postare pe Instagram, că a avut nu o dată gânduri suicidale, așa că știe cum e să fii ”cel mai jos”. Tocmai pentru că știe bine cum e să te afli într-o astfel de situație, s-a adresat celor care se confruntă cu așa ceva. ”Sinuciderea este o soluție permanentă la o problemă temporară.

Nu doar că îi lași pe cei pe care îi iubești cu o durere ce nu poate fi descrisă în cuvinte, dar termini o viață în care ai fi putut să ceri și să obții ajutorul de care ai nevoie pentru a ieși din întuneric.

Am fost în cel mai jos punct al vieții mele și m-am gândit cum ar fi dacă aș termina cu tot. Cred că, ca oameni, e natural să ne gândim la moarte și ce urmează după toate acestea. Știu cum e să te lovești de un zid și să nu ai nici cea mai vagă idee cum să treci de el. Viața poate fi al naibii de grea și știu asta, dar în același timp e atât de frumoasă, extraordinară, iar planeta asta are nevoie de noi!”.

”Ajutorul chiar poate fi la un telefon distanță”

Modelul le-a mai transmis fanilor săi că îi iubește pe fiecare în parte, chiar dacă nu-i cunoaște, și le-a spus să ia legătura cu ea dacă trec prin astfel de stări. ”Vreau să vorbesc direct cu oricine suferă… Dacă nu te simți iubit, te iubesc eu și am eu nevoie de tine aici. Poate că nu te cunosc, dar ia legătura cu mine. Ia legătura cu oricine! Folosește-te de propriile cuvinte. Pune totul pe masă. Fă o schimbare în viață dacă te simți blocat. Varsă-ți demonii și urmărește-ți visurile!

Mănâncă tot ce vrei, dar ai grijă de trupul tău. Iubește-te! Iubește fiecare centimetru din tine! Felicită-te în fiecare zi. Nu te baza pe familie, prieteni sau oameni, în general, ca să fie centrul fericirii tale. Devino tu centrul fericirii tale! Oamenii din viața ta sunt meniți să te scoată în evidență și să te accesorizeze, să-ți evidențieze calitățile și nu defectele. Totul începe din interior. Ești frumos, cineva te iubește indiferent de orice, ești dorit!”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Ireland și-a îndemnat fanii și să complimenteze un străin zilnic, să fie buni cu cei din jur, pentru că niciodată nu poți ști prin ce trec ei.

”Puteți să-mi faceți o favoare imensă? Complimentați un străin în fiecare zi. Lăsați un post-it cu un mesaj frumos pe o mașină, oricare. Sunați-vă părinții și spuneți-le că îi iubiți. Sunați pe oricine înseamnă ceva pentru voi și spuneți-i ce mult înseamnă pentru voi. Îmbrățișați oamenii, mulțumiți-le! Ascultați-i! Fiți oameni buni!

Știu că e greu pentru unii, dar încercați! Nu știți prin ce pot trece ei. Ajutorul chiar poate fi la un telefon distanță”, a încheiat Ireland postarea extrem de emoționantă.

Vezi și Mama ei era un sex simbol în anii 80. Se ridică fiica la înălțimea ei? Mulți o critică pentru felul în care arată | GALERIE FOTO

Citește și: