„Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția. Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului. Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă… acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie”, a transmis Daniel Pavel în consiliul de luni seara. Concurenții au fost șocați.

„Familia ta are nevoie de tine acasă! Sunt probleme personale de o natură extrem de importantă. Este o excepție de la ceea ce facem aici. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al tău, se pot rezolva”, l-a îmbărbătat prezentatorul, în momentul în care Ionuț Iftimoaie a izbucnit în lacrimi.

Ionuț Iftimoaie, discurs emoționant la plecarea de la Survivor

Discursul de „la revedere” al lui Ionuț Iftimoaie a fost extrem de emoționant.

„Domnule Dan, când am ales să intru în acest reality, știam că, pentru a fi aici, pentru a face ceea ce fac, pentru a obține ceea ce am obținut, plătesc cu lucrul cel mai de preț pe care îl am, timpul. Timpul meu pe care îl dedic, într-o parte, în loc să-l dedic în altă parte. Și am făcut acest lucru și mi-am promis că o să fac mereu acest lucru, atâta timp cât știu că acasă este bine. Pentru că de acolo îmi vine forța. Și… Știu că parcursul meu aici a fost unul presărat cu foarte multă ceartă, foarte multe cuvinte aruncate care au durut mult.

Eu le duc, că le duc. Aici am fost în stare să trec peste foarte multe lucruri, cum nu puteam să-mi imaginez vreodată. Nu mă gândesc la dormitul pe scânduri, ci mă refer la umilință, la cuvinte jignitoare nu în ceea ce înseamnă persoana mea de aici, din Survivor, ci și la istoricul meu. Toate au fost menite să mă distrugă cumva. Oare cei de acasă cum privesc acest lucru? Oare familia de ce este nevoită să treacă prin asta? Vă rog să-mi dați voie ca parcursul meu în Survivor să se oprească aici!

Daniel Pavel a intervenit și a punctat: „Familia este crucială și părăsești Survivor România pe aceste motive ce țin de cei de acasă”.

Maria și cele două fiice, îmbrăcate la fel, în ținute croite la atelierul familieiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Cu ce se ocupă soția lui Ionuț Iftimoaie. Maria are o meserie bănoasă și se împarte între serviciu și cei trei copii

Ionuț Iftimoaie a ținut să lămurească unele aspecte care țin și de disensiunile pe care le-a avut cu ceilalți concurenți.

„Poate că sunt multe de spus. Consider că am greșit și eu, la rândul meu, față de destul de mulți. Să zicem că ăsta e jocul și te duc lucrurile într-o anumită direcție. Dacă ar fi să extrag din experiența asta, la părți bune aș pune să prețuim tot ce avem acasă, tot ce am câștigat deja. E singurul lucru cert. Oamenii pe care îi ai lângă tine merită mai multă atenție, să alergăm mai puțin după lucrurile materiale. Nu avem nevoie de atât de multe lucruri decât ne imaginăm.

Ca și concluzie strict personală, e că e imposibil și total greșit dacă încerci să îi mulțumești pe oameni. Reușești să îi mulțumești pe unii, dar îi superi pe alții. E important să crezi, să ai tăria de a fi convins că atunci când ai luat o decizie e cea mai bună, ținând cont de condițiile din momentul respectiv.

Față de toți cei care am greșit, vreau să îmi cer scuze. Vă spun cu mâna pe suflet că vreau să plec din Survivor și să iau cu mine doar amintirile plăcute, tot ce s-a întâmplat bine și bun. Plec de aici mult mai bogat decât eram când am intrat în prima zi”, a mai spus Ionuț Iftimoaie.

Ionuț Iftimoaie și soția sa au trei copii

Ionuț Iftimoaie are 44 de ani, iar de 17 ani iubește o singură femeie, cu care s-a căsătorit în 2006. Fostul luptător K1 şi fostul fotomodel Maria Plăcintă (39 de ani) sunt părinţii a trei copii minunaţi: Nicholas Ionuţ are 15, Nicole are 14 ani, iar mezina familiei este Ioana și are 8 ani. Toți cei trei copii seamănă mai mult cu Ionuț, din punct de vedere fizic, dar fetele au moștenit pasiunea pentru modă a mamei lor. Nu de puține ori, cele trei se îmbracă în ținute identice, realizate la atelierul de croitorie al familiei. Ionuț Iftimoaie mai are o fiică în vârstă de 24 ani, dintr-o relație pe care a avut-o cu o actriță italiană.

Citește și: Soția lui Dan Ursa a făcut furori la Survivor cu frumusețea ei. Ce familie superbă are Războinicul!

Citește și: Kamara, eliminat de la Survivor. Mesajul fiului său îți rupe inima. Câți bani a reușit să strângă pentru Leon